Régi NDK-sok új találkozóhelye
  Belépés:
2020 szeptember 21, hétfő | 39. hét | Máté, Mirella, Jónás
Legyen ez a kezdőlapom ezen a portálon Személyes üzenetek Keresés home » 2011 Balatonföldvár » 2011 Balatonföldvár » 2010 Balatonföldvár » 3. NDK-s találkozó
Balatonföldvár, 2010 május 28-30.

3. NDK-s találkozó
Balatonföldvár, 2010 május 28-30.

Diese Seite auf deutsche Sprache ist hier zu erreichen.

Meghirdetés:

Kedves egykori NDK-s Társunk!

Örömmel értesítünk, hogy a 2008-as balinkai találkozó és a tavalyi lellei találkozó után az idén

2010 május 28-29-30-án Balatonföldváron

a Riviéra Park Hotelben szervezzük meg a 3. országos NDK-s találkozónkat, melyre mindenkit szeretettel várunk, aki egykor a volt NDK területén a két állam közötti szerződés keretén belül dolgozott, valamint családtagjait és azokat, akiknek valamilyen kötődésük volt az NDK-hoz.

A találkozóra május 28-án délelőtt 10 órától lehet érkezni. Távozás 30-án a déli órákban az ebéd után. (Lehetőség van a találkozó előtt 4 nappal (hétfőtől) érkezni és a találkozó után max. egy hetet még a szállodában maradni 3.800 Ft/fő/nap (+330 Ft/fő/nap IFA) a szállásáron. Étkezési lehetőség a meghosszabbított napokra menüs ebéd és vacsora 1.450,- Ft/étkezés lehetséges. Menüre (A vagy B menü) az igényt előző nap este 10 óráig kérjük jelezni.
A találkozó előtti napokon való érkezést, illetve a tartózkodás meghosszabbításának, valamint a menüs étkezés rendelésének igényét, előzetesen a regisztrációkor jelezzétek a "Megjegyzés" rovatban.

A regisztrációs díj 3000 Ft/fő, mint egyszeri díj, összege független attól, hogy ki meddig tartózkodik a helyszínen. Ez fedezi a találkozó szervezési költségeit és a közös programokat. A fenti díj nem tartalmazza az étkezés, szállás és az oda/vissza utazás költségeit. 18 év alatti résztvevőktől nem kérünk regisztrációs díjat, de jelezzék, hogy hány fővel jönnek, viszont részükre a szállásért és étkezésért fizetni kell.

A jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével (e-mail-ben vagy postán) a regisztrációs díj befizetésével válik érvényessé. Erről minden jelentkezőnek visszaigazolást küldünk e-mailben, esetleg postán (kérjük az e-mail címeket megadni).
Postacím: Gergely Márta 2132 Göd-felső Ősz u. 9.

Jelentkezési lap letölthető innen. Az itt megadott címeket a visszaigazoláson és a szükséges kapcsolattartáson kívül nem használjuk másra, a találkozó végeztével ezt a címlistát töröljük. Adatkezelők: Gergely Márta és Bedy Ibolya.

Szállás:
A szálloda különböző kategóriájú 2 ágyas fürdőszobás Balatonra néző szobákkal és 2-3 szobás Balatonra néző appartmanokkal rendelkezik. Rendezvényünk alatt egységes áron kapjuk az összes szállás helyet.
Szállásár:
3.800 Ft/fő/éjszaka (220 fő szállóvendég felett 3.600 Ft) +330 Ft/fő/éjszaka üdülőhelyi díj (18 év felett)
0-2 éves korig a teljes ellátás ingyenes
12 éves korig: 20% kedvezmény a szállásárból
Étkezés:
A szálloda éttermében lehetőség van svédasztalos ebéd és vacsora fogyasztásra az igények előzetes bejelentésével. Reggeli árát a szállásár tartalmazza.

elfogadóhely
Étkezések árai:
Ebéd: 1100 Ft/fő
Vacsora: 1100 Ft/fő
  A szállodában ÜDÜLÉSI CSEKKET is elfogadnak!

Szállást nem kötelező igénybe venni, a találkozón részt lehet venni rövidebb, egy napos időtartamra is, vagy a szállást egyénileg más környékbeli szálláshelyen is meg lehet oldani.
A találkozó helyszínén lévő szállásra előzetesen lehet helyet foglalni a jelentkezési lapon, a visszaigazolás tartalmazni fogja a szálláshely foglalás visszaigazolását is.
Étkezést az is igényelhet, aki szállást nem kér.

A szállodában lehetőség van horgász napijegy kiváltására is: 1.900,-Ft/nap.
A rendezvény ideje alatt gyógymasszőr is rendelkezésünkre áll. Kezelés helyszíni jelentkezések alapján.

Jelentkezés és befizetési határidők:

Regisztrációs díj befizetésének határideje: a jelentkezést követő 2 héten belül, de legkésőbb 2010 május 20.
Szállás+étkezés befizetése a szállodába érkezéskor a helyszínen történik

A regisztrációs díjat a visszaigazolásban megadott bankszámlaszámra kérjük átutalni!

Az eddig jelentkezettek listája itt található.
A jelentkezések statisztikai összesítője itt található.

Egyéb tudnivalók

 • A regisztráció feldolgozását Gergely Márta (kisMárti) és Bedy Ibolya (bibolya) végzi. Üzenet küldhető nekik innen.
 • Jelentkezés érvényessége: A jelentkezéseket a regisztrációs díj beérkezésekor tekintjük érvényesnek. A férőhelyek elosztását is a jelentkezések sorrendjében végezzük.
 • Kérjük, jelezzétek, milyen típusú szobákban kéritek az elhelyezést. Mivel korlátozott számban vannak a 2 ágyas önálló szobák, ezeket jelentkezési sorrendben osztjuk ki. Kisebb baráti társaságnak ajánljuk a 2-3 szobás appartmanokat. Ha valaki egyedül akar lenni 1 szobában, akkor ki kell fizetnie a többi férőhelyet is.
 • Az étkezés árából gyerekkedvezményt nem tud biztosítani a szálloda erre az időszakra.
 • Lemondás: A regisztrációs díjat a visszapostázás költségeinek levonásával térítjük vissza. 2010. május 10. utáni lemondást már nem áll módunkban visszafizetni.
 • Letölthető propaganda anyag szervezőknek:
  színes pdf A/4 méretben
  2 db A/5-ös A/4 lapon
  4 db levlap A/4 lapon
  12 db névjegy méret A/4 lapon
  logo jpg

A találkozó szervezői

« vissza a találkozókhoz
« vissza az archívumhoz
This webpage powered by TP98s CMS system # http://thomas98.hu/cms/