Régi NDK-sok új találkozóhelye
  Belépés:
2021 október 20, szerda | 42. hét | Vendel, Irén, Kleopátra
Legyen ez a kezdőlapom ezen a portálon Személyes üzenetek Keresés home » 2011 Balatonföldvár » 2011 Balatonföldvár » 2009 Balatonlelle » 2. NDK-s találkozó
Balatonlelle, 2009 június 5-7.

2. NDK-s találkozó
Balatonlelle, 2009 június 5-7.

Események percről-percre: ELŐZMÉNYEK - VORGESCHICHTEN

2009.06.04. 16:20 - a helyszín megközelítése
Frissítettem a helyszín megközelítése részt az autóval érkezők számára. Ma reggel egy szakaszon felbontották Lellén belül az ide vezető utat, ezért lejártam egy másik ajánlható útvonalat.
Ezúton is ajánlom minden autós figyelmébe, hogy a hotel előtt csak néhány autónak van hely, de rendelkezésre áll a hotel mellett egy többszáz férőhelyes zárt parkoló. (díjmentesen használható) Megérkezés-kipakolás után az autót inkább ott hagyjátok.
Az idő itt ma is kellemes volt, délutánra a nap is kisütött.
2009.06.03. - első helyszíni jelentkezés
Ez az első helyszíni bejelentkezésem. Néhányan a szervezők közül már ma lejöttünk, hogy mindent előkészíthessünk a fogadásotokra. Jelentem, az idő szép napos, enyhe széllel. Ha csak ilyen marad, mindenki meg lesz elégedve
2009.06.01. - Az előzetes jelentkezések lezárultak - Voranmeldung Schluß
Éjfélkor lezárultak az előzetes jelentkezések. Ez volt az utolsó lehetséges határidőnk, amikor leadhatjuk az összesített szállás és étkezési igényünket a szállodának. Ha valaki eddig nem jelentkezett, de mégis el szeretne jönni, azt is szeretettel várjuk, de a szállást és étkezést már nem tudjuk nekik garantálni.
További info: megkérdeztem, a szállodában nem tudnak bankkártyás fizetést fogadni, a megrendelt szállást és étkezést a helyszínen csak készpénzzel lehet kifizetni.
Voranmeldung Schluß. Es war das letzte mögliche Termin unser Anspruch von Unterkunft und Mahlzeiten an das Hotel abzugeben. Falls jemand sich nicht angemeldet hat, und trotz beisein möchte, kann auch am Treffen teilnehmen, aber wir können seinen Unterkunft und Mahlzeiten nicht mehr garantieren.
Weitere Info: das Hotel kann nicht Bankkarten akzeptieren, es sind nur Barzahlungen möglich.
2009.05.30. - Létszám: 400 fő
Az online jelentkezések statisztikája szerint már 400-an jelentkeztek elővételben. Szép szám, mutatja a fokozott érdeklődést a találkozó iránt. A tavalyi balinkai találkozóra 278 előre jelentkezést rögzítettünk. Ehhez még hozzájönek az MZ klub tagjai, akik a saját honlapukon jelentkeznek (várhatóan 50 fő), valamint azok, aki előjelentkezés nélkül fognak beesni.
Wir haben bei den Voranmeldungen die 400 Teilnehmer erreicht. Im vorigen Jahr haben zu Treffen in Balinka nur noch 278 Pers. vorangemeldet.
2009.05.21. - Jelentkezési határidő meghosszabbítás - Anmeldetermin Verlägerung
Az érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt május 25 31-ig. Sokan csak most, a rendezvény közeledtével szeretnének jelentkezni, így ők sem fognak lemaradni róla. Tovább viszont nem nagyon tudjuk nyújtani a jelentkezések lezárását, mert vannak dolgok, amiket létszám szerint előre meg kell rendelni.
Népes rendezvénynek ígérkezik a találkozó, tavaly Balinkára 218-an jelentkeztek előre, idén eddig 335 jelentkezés érkezett be
Wir haben den Anmeldetermin bis 25.31. Mai (statt 20. Mai) verlängert.
2009.05.15. - Gäste aus Deutschland
Teilnehmer, die von Ausland kommen (z.B. aus Deutschland), können die Teilnahmegebühr auch im Hotel bei Ihren Ankunft zahlen. Dadurch kann die eventuelle Schwierigkeiten (und extra Kosten) bei ausländische Banküberweisungen vermeiden.
Wer auf diesem Grund am Ankunft zahlen möchte, soll es unbedingt vorher bei Organisatoren melden (z.B. in Anmeldeformular)
2009.05.08. - MZ Klub
A találkozón az MZ Club lesz a vendégünk, valamennyien a jó öreg MZ motorokkal érkeznek. A honlapjuk tanúsága szerint eddig harminc-valahány motorral kb. 50-60-an jelentkeztek.
Am Treffen ist auch das MZ Hungary Club auch eingeladet. Sie kommen laut ihre Webseite voraussietlich mit 30-40 alte MZ Motorraden.
2009.05.01. - Eddig jelentkeztek
Az eddig jelentkezettek listája itt található. A lista érkezési sorrendben készült, megkeresheted benne, hogy a te városodból név szerint kik jelentkeztek már.
Lánchíd Rádió 2009.04.23. - Lánchíd Rádió FM 100.3 MHz
Mától a találkozóig minden csütörtök délután szó lesz rólunk a Lánchíd Rádió "Délutáni Kalauz" című magazinműsorában 14 és 16 óra között. A rádió műsora Budapest körzetében fogható, vagy a honlapjukon hallgatható. Kísérjétek figyelemmel. lanchidradio.hu.
04.23. 05.14.
2009.04.19. - Néhány kép a helyszínről
A helyszín előzetes bejárásakor készült néhány kép itt érhető el.
2009.04.17. - Infó
A találkozó időpontját tavaly ősszel rögzítettük. Időközben az EU választást épp erre az időre - június 7, vasárnapra - tűzték ki. Alább egy kapcsolódó infó:
"Az európai parlamenti képviselők 2009. június 7-re kitűzött választásán az a választópolgár, aki a szavazás napján lakcímétől távol, de Magyarország területén tartózkodik, a lakcíme szerint illetékes helyi választási iroda vezetőjétől kért igazolással azon település választói irodájának vezetőjétől - vagy a szavazás napján a szavazatszámláló bizottságától - kérheti a névjegyzékbe való felvételét, ahol a szavazás napján tartózkodik."
Forrás: Érdi Újság 2009.04.16.
2009.04.03. - Jelentkezés indul
Elindult a jelentkezés. A résztvevők létszámát folyamatosan figyelemmel lehet kísérni a jelentkezés statisztikai oldalán is. A találkozóra május 20-áig lehet jelentkezni. (meghosszabbítva május 25-ig)

« vissza a találkozókhoz
« vissza az archívumhoz
This webpage powered by TP98s CMS system # http://thomas98.hu/cms/