Régi NDK-sok új találkozóhelye
  Belépés:
2018 szeptember 22, szombat | 38. hét | Móric, Tamás
Legyen ez a kezdőlapom ezen a portálon Személyes üzenetek Keresés home » ezt szinte el sem lehet hinni (18 éven felülieknek)

ezt szinte el sem lehet hinni (18 éven felülieknek)

Szerző: ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak Bajusz offline Privát üzenet küldése Felhasználó profilja 2017. október 05, csütörtök 20:30
Bajusz freibergi emlékezései

mert ez szinte Boccacció tollára illő történet.Történt ugyanis kis városunkban,az év vége előtt az iskolában rendeztek egy, úgynevezett "Óévbócsúztatót" Volt ott minden, móka, jókedv, kacagás. Az est fénypontja a tombolasorsolás volt. Lim-lomokat sorsoltak ki, többek között egy hagyományos cirokseprűt is. A nyertes fiatal hölgy óriási kacaj, mondjuk így, röhögés közepette vette át a
díjat. Vajh' miért volt ez a nagy kacaj??
A történet ott kezdődött jó egy évvel korábban, hogy ez a hölgy -aki megnyerte a seprűt - valószínű kielégítetlenség okán - hogy, miként is írjam ezt le - szóval egy seprűnyelet sexuális segédeszköz gyanánt igénybe vett -de ez még nem baj, hanem valami végett sokkot kapott. s a mit sem sejtő seprűnyél bennragadt.Ott. Mentősök jöttek, de egy seprűvel azért nem lehet bevinni, lefűrészelték a corpus delictit. Nem irigyeltem volna a mentős legénységet. Lényeg, a lényeg, a probléma ...

Mit lehet erre mondani. A tomboló kacsagás, hogy finoman fogalmazzak, s az izzó vasnál is vörösebb hölgy azóta s emlékezetes történet.
  Megosztás
Facebook:
Iwiw:
Egyéb:
« az alkotás öröme-avagy a ... ^ lista ^ útban a világhír felé »
A Te véleményed: - érdektelen gyenge közepes jó nagyon jó +
Tetszésindex: nincs szavazat

1 hozzászólás
.:: Helló Bajusz Laci !
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak rigotibi online - 2017. október 07. 11:41
rigotibi
Nincs semmilyen, főleg nem pontos adatom arra, hogy ebben a kategóriában - a prüdéria mellőzésében - hány alkalommal jeleskedtek, jeleskedtünk eme kategóriában, amelyben ezúttal Te letetted a névjegyedet.
Tüstént megjegyzem : Helyeslem a tabutémákról való fátyol fellebbentését, ami segít/het/ az emberek /szexet illető/ életének benső titkai megfejtésében, s így annak megismerésében is.
Tudom jól, hogy a világunknak ez a darabja, csücske mindenki magánügye, illetve annak kell/ene/ lennie és maradnia, de szó szerint mondva és írva ez így sohasem működött. A titkok előbb-utóbb napfényre kerülnek, nem maradnak, nem maradhatnak azok gazdáinak privilégiumai.
Az idő hosszan tartó - de akár rövid - múlása is mindent közkinccsé tesz, már amennyiben kincsnek nevezhetünk efféle ismeretet. Példa rá a Te sztorid.
Ami magát az 'eseményt' illeti : Ez csak egy a rengetegnyi megtörtént, takargatni szánt epizódból.
A hölgynek CSAK azért kellett pirulnia, szégyenkeznie, mert lebukott.
Nos, nézzük az érem másik oldalát !
Az őt kipécéző s pellengérre állító tábor tagjai közül ugyan mennyien lehetnek, vannak olyanok, akik eddig még mások által meg nem ismert, ám ugyanebben a divízióban egy cseppet sem inaktív 'hősök' lehetnek ?
Következzék a - szerintem messze nem egyedülálló - példa :
Egy katolikus pap hirtelen bekövetkezett elhunytával - aki az örököse szerint a cölibátus hangos szószólója volt - rakodóként részt vettem a házának kiürítésében.Semmiféle előkészületet nem tett a hagyatékra szert tevő kedvezményezett, aki szintén a vallás világában, illetve annak sötétségében tengette életét - azaz az örökhagyó portékáinak, javainak szortírozását, becsomagolását is ránk bízta.
Gyerekek !
Abban az 'istenadta' kérónak nem volt olyan csücske, ahol ne találtunk volna pornográf újságokat, kazettákat, sőt szép számmal olyan rekvizitumokat is - jelesen a szexuális életben használatos segédeszközöket - amelyekre ne irigykedhetne még a pléboj /sic/ olvasóinak tábora.
Hosszú voltam ezúttal /is/, de rövidebben írva csak valami érintőlegességig értem volna.
Piros pontjaim a Tiéid Laci, amiért a parázson járni tanítod a tűztől félőket.Nincs jogosultság hozzászólás írásához.

.:: Keresés a blog-post:


This webpage powered by TP98s CMS system # http://thomas98.hu/cms/