Régi NDK-sok új találkozóhelye
  Belépés:
2021 január 26, kedd | 04. hét | Vanda, Paula, Timóteusz
Legyen ez a kezdőlapom ezen a portálon Személyes üzenetek Keresés home » Ezt a bejegyzést nem vállalom,

Ezt a bejegyzést nem vállalom,

Szerző: ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak bubuka offline Privát üzenet küldése Felhasználó profilja 2016. április 03, vasárnap 21:57
Bubuka szösszenetei

mivel az ital beszél belőlem: 5 unikum, 7 sör, ( mert Palikáná kifogyott az unikum, kínnyába 2 sörrel kárpótolt, mer' a Herőce ökle mán lendült) könnyen ugatok
Tehát: Nézem az M négyen a GÓL című műsort. benne két "szakértővel". Az egyik "szakértő" az ISTENKIRÁLY Détári Lajos, aki játékos korában pl, akkora gólt vágott a Lengyeleknek a bontásra ítélt Népstadionban, oda a bal fölső hálótartó vasba, hogy beszartam.

(Ma már gól sem kell hozzá, Saját jogon hatkor szarok, hétkor kelek.) A Lajos zseniális focista volt, és most, hogy korosodik hozzáfogott bazmeg szakérteni. Na, jó !Beszélni nem annyira tud, mint ahogyan focizni tudott, de behívták a stúdióba. És ha már behívták rohaggyanak meg, akkor se tud, de kénytelen, mánminthogy beszélni.
SZÁNALOM.
A másik "szakértő" a sokravitte Bozsik Péter, aki ugye szövetségi kapitányként, a Magyar Labdarúgó Válogatottat a világbajnoki címig vezette. (Az ital hatása.)
Ő pont annyira hiteles a stúdióban, mint a Lajos.
Engem viszont egy csöppet zavar, hogy kicsi a stúdió.
Mer' ugye ott a két "Szakértő". Bebasznak melléjük egy dilettáns riportert. A két Zseni meg ott feszeng a hatalmas tudásával, és értékelik az aktuális enbéeggyes fordulót.
Arról igazán nem tehetnek, hogy nem fért be a meccsre annyi néző, mint a stadionok befogadóképessége.
Arról meg végképp nem, hogy nemtuggyák kimondani az aktuálisan sztárrá vált Nbongoo Desaumang, vagy ott van mingyán a könnyűkiejtésű Szjacseszlav Kifaszomvagyok nevit,
De ami még ettől is kínosabb a két legendának, hogy foci se nincsen.
És ezeknek meg erről kellene beszélni. A nincsmirű nehéz.
Még isteni szerencse, hogy legalább ingyen beszélnek a semmirű.
Mondtam az elején, hogy az ital beszél belőlem.
( És most elmegyek hányni, de ennek semmi köze az italhoz.)
  Megosztás
Facebook:
Iwiw:
Egyéb:
« Egy törölt üzenőfali bejegyzés ... ^ lista ^ Nah, Cimborák! »
A Te véleményed: - érdektelen gyenge közepes jó nagyon jó +
Tetszésindex: nincs szavazat

időben növekszik időben csökken
4 hozzászólás
.:: Most azé hazuttá!
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak bubuka offline - 2016. április 03. 22:02
bubuka
Az italtú hányol, fogaggyunk.

.:: Bubuka!
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
-törölt tag- (zsumi2) offline - 2016. április 04. 05:33
zsumi2
Teljesen megértettelek,pedig én igazán nem értek a focihoz,de engem is zavar,hogy ilyen ügyes "szakértők"és tisztán beszélő riporterek akik nem beszélni,de a szájukat kinyitni sem tudják rendesen,töltik ki a lassan meccsnél is hosszabb időt. Mintha nem lennénk képesek megítélni amit látunk,pedig ehhez nem kell szakértelem: ami jó az akkor is jó,ha nem mondják,csak látom, a rosszat meg nem kell megmagyarázni.
Javasolhatnám,hogy fordíts hátat a TV-nek,de nem tehetem,hiszen csak hallanád ezt az őrületet,amit nem is mindig értenél meg,viszont valószínű egy jót aludnál a fotelben,s még a gyomrod sem kavarogna....

.:: Bubuka!
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak Zsolt52 offline - 2016. április 04. 06:36
Zsolt52
Mi a fenének nézel Te NB I-es meccset, vagy akár ennek a kommentárját? Mikor józanodsz már ki végre?

Hát nem jön nálatok a Nickelodeon, amin nézhetnéd a „Spongyabob kokckanadrágban” című klasszikust?? Azzal esetleg tudnál azonosulni. Csak enyhén kellene szellemileg kapaszkodnod. Tudom, mert ezt még én is fogom, ha unokám kicsit elmagyarázza. Nem kell a mi korunkban mindig fölé lőni a kultúrában.

Vagy javaslom a Mimimaxot, amin figyelemmel kísérhetnél valami fergeteges tündérmesét, szép lilára színezve. Tudod milyen kedélyjavító ilyenen elaludni a fotelben, alkoholmámorban?

Általános tanácsként javaslom, hogy kerüld azokat a csatornákat amiben a 4-es szám, szerepel.
Így többé ne nézd az M4-et, ahol a soha be nem lőtt gólokon morfondíroznak. Tök hiábavalóság ez! És ne is csodálkozz, ha hánysz tőle!
De ugyan ilyen ellenjavalt neked a PRO 4 is, és azon mondjuk a „Baywatch”. Mert ennek nézésekor azonnal szembesülhetsz hosszú életed eddigi silány nemi lehetőségeivel.

Viszont javasolhatóak számodra a „3” számot tartalmazó csatornák. Ilyen a példa kedvéért a „FEM3”, ahol a kiváló ”Szerelmes Anna” című sorozatot élvezheted. Ezen hamar édes álomba leszel képes mélyedni majd. És semmi nem jobb a másnaposságra, hidd el. És ezt nem egy kezdő alkoholizáló javasolna neked, mint amilyen te vagy.

Az HBO3 is javíthatja még esetleg a jellemedet. Igaz, ezen a csatornán nem adnak reklámot, így bizony szorongatnod kell magadban a film végéig a megivott 7 sört, és ez a mi korunkban már hólyagrepesztő hatású. De én mégis arra szavazok, hogy a magad mellé helyezett vödörbe jobb ha a gravitáció segítségével természetes úton szabadulsz meg az anyagtól, sem mint azt a fránya gravitációt leküzdve, a bekerülési úton. És így legalább értelmet is adsz eme nemes alsó szerved létezésének.

Kérlek bocsásd meg, ha kicsit csapongtam, és néhány járulékos jó tanács még biztos belém is szorult, de hétfőn reggel, melóba indulás előtt így együltőmbe csak ennyi telt tőlem.

U.i.:
Talán még annyi, hogy nem gondolkodtál még azon, hogy visszaadod a TV-előfizetésed, és a havidíjat beváltod maligán-egyenértékre.

.:: Bubuka
Email küldése Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak picinyem offline - 2016. április 04. 16:24
picinyem
Nézted volna meg ápr 3-án a tényeket.Láthattad volna,hogy itt Komlón az U 17-es gyerekek labdarugdalózni próbáltak.Ezt hála az égnek 2 őz megunta és a pályára vonultak .Vittek egy kis érdekességet a mérkőzés színvonalába.

Nincs jogosultság hozzászólás írásához.

.:: Keresés a blog-post:


This webpage powered by TP98s CMS system # http://thomas98.hu/cms/