Régi NDK-sok új találkozóhelye
  Belépés:
2020 július 02, csütörtök | 27. hét | Ottó
Legyen ez a kezdőlapom ezen a portálon Személyes üzenetek Keresés home » George Floyd, az új csali.

George Floyd, az új csali.

Szerző: ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak rigotibi offline Privát üzenet küldése Felhasználó profilja 2020. június 10, szerda 14:26
Úiraélesztett " Volt egyszer egy Vadkelet" .

Ki ne hallott, olvasott volna erről a történetről, amit ez a név fémjelez. Egy fekete bőrű - volt - amerikai, akinek halála okán ezernyi, tízezernyi, de lehet, akár százezernyien is kifejezték nemtetszésüket az utóbbi napokban. Tudnék konkrétabban is írni az eseményekről, de minek ? Már nálunk is ez folyik, dől mindenhonnan, mert amíg ezzel vagyunk elfoglalva, nem kell másra figyelnünk.
A járványügyi mizéria-hisztéria csillapodófélbe jutott, már csak az utórezgéseik csiklandozzák az előző hónapokban átéltjeinket.
A koronás krízist épp jókor követte ennek a bűnözőnek a kimúlta, okot adván az itthoni eszetleneknek is a balhéra. Plusz a Deák téri, kettős gyilkosság körüli ramazuri, ami ismét lefoglalta sok ember figyelmét.
Amíg ezek az események viszik a prímet sok ember gondolatvilágában - én szarok az afroamikra, s az itthoni gyilkos cigányokra is - addig több millió példányban el fog készülni a nemzeti vizsgalap, 'a la jelenlegi rezsim'.
Én már várom, készülök rá. Fogyóban a klozettpapírom...

Ha érdesnek találnám, még mindig találok megfelelő helyet neki.
Kuka, kályha.
  Megosztás
Facebook:
Iwiw:
Egyéb:
« Időnk mint a pelyva, rengeteg van. ^ lista ^ Leporelló. »
A Te véleményed: - érdektelen gyenge közepes jó nagyon jó +
Tetszésindex: nincs szavazat

időben növekszik időben csökken
7 hozzászólás
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
Zsumi3 offline - 2020. június 11. 09:19
Zsumi3
Lehet hogy most nem fog tetszeni amit írok, de miért nem töltöd ki?? Oda lehet írni azt is ami nem tetszik, vagy nem tartod jónak,vagy más erről a véleményed!Ha mindenki megtenné ezt jobban kiderülne mi az amivel nem értünk egyet,másképp kellene csinálni,nem?? Vagy csak azért nem töltöd ki, mert a Fidesz küldte? Jogod van úgy dönteni,ahogy akarsz, de jogod lenne elmondani, leírni azt is, hogy mi az amit másképp csinálnál!
Más: meghívtak egy Kádár Jánost kedvelők társaságába. Könyörgöm, nem visszafelé megyünk!! nem lesz 3.60 a kenyér tudomásul kéne már venni! Akkor meg, hogy örvendeztünk, hogy elhagyták az oroszok hazánk területét, s irány a másik véglet! Nem bántani akartalak ezzel, csak Neked akinek tudom, hogy értelmes, okos ember vagy, jók a meglátásaid,pontosan Neked és nagyon sokunknak még vállalni kéne azt.

.:: Rövidre fogom, amennyire csak tudom,
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak rigotibi offline - 2020. június 11. 15:42
rigotibi
de nincs könnyű dolgom.

Hali Zsuzska !

Egy-egy ilyen hókusz-pókusz milliárdos nagyságrendű pénztől fosztja meg a büdzsét, mely összeg a mi zsebünkből kerül ki. Hová, kikhez kerül ez a pénz nem is kicsi része ? Naná, hogy a csókosakhoz - a górét ajnározó tanácsadókhoz, referensekhez, stb - akik s amik értenek a 'varázsoláshoz'.
Mi a lényege s eredménye ? Nem kevesebb, mint amit előre ki- és bekalkuláltak, és amiről későbben tájékoztatják a beetetetteket.
Egy példa, de csak azért egy, mert a többi is erre a kaptafára húzható:
A 2017-es eredményeket dobta ki először a gépem /miért, nem tudom/.
A beérkezett válaszok a tíz kérdésre 93-99 %-ban voltak jók...Mármint ezeknek jók, ni!
Kérdezlek : Hihető, hogy tényleg ennyire egyformára, majd' mindegyikünk ugyanazon az egy kaptafán 'készült' ?
No ugye /hogy nem/!
A trükkjeik felettébb gyanúsak, mint amilyenek az időszaki közvéleménykutatásaikról szóló tirádáik. Tudnak ők maguk is a pofátlan csalafintaságaikról - finom voltam - de amíg a pajeszukat senki nem rángatja meg úgy, hogy leszakadjon a bőr is a képükről, addig ezek a nyikhajok verik a tam-tamot, diktálják a tempót.

Nos. Mivel a beérkezett válaszleveleket csak a feladó értékelheti, így eredményül az jön ki, amit már előre megírtak.

Tess' figyelni a Szél- Hadházy féle kezdeményezésre ! /Nézz utána ha akarsz, könnyen megtalálod !/
Jobb helyen lesznek náluk azok a kérdőívek - még kitöltetlenül is - mint akár a pöcegödörben, vagy a kukában. A magam részéről ennyi,
Ui.

Nem vagyok a parlament egyetlen, jelenleg ellenzékben lévő brancsának még csak a pártoló tagja sem!

.:: Tibikém!
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
Zsumi3 offline - 2020. június 11. 16:18
Zsumi3
Nem azért jön ki az az eredmény, hanem azért, mert hozzád hasonlóan, akik teljesen ellene vannak ennek az egésznek,úgy járnak el,mint Te! Nem egyről tudom, hogy meg sem nézi, ki sem bontja, hanem kidobja. Egyszerűen nem küldik vissza, csak azok akik teljesen egyetértenek mindennel,ill. vannak páran olyan naivak, mint én, s úgy gondolják, hogy igenis odaírják a véleményüket. Ha mindenki visszaküldené, odaírná a véleményét, annyit azért nem lehet kozmetikázni!
Addig amíg nincs határozott sokszámú nem egyhangú véleménynyilvánítás, ill. csak kormánypártiak szavaznak, nem is várható változás a számokban.
Tudok a kezdeményezésről - de ha nem történik meg a "jó nép" megkérdezése, akkor meg az lenne a baj! Tudod van - e a nyúlon sapka. Sajnos nem az történik, aminek kellene. Észérvekkel vitatkozni, javaslatokat megvitatni,pro és kontra érvelni, s nem Soros -ozni, meg Orbán-ozni a parlamentben. Amíg csak erre képesek választottjaink, addig az emberek között sem lesz változás, s képesek leszünk még a világnézetünkön is összeveszni.
Az a bizonyos húsosfazék sajnos elfeledteti azokat, akik hátul állnak, s akik által odajutottak, hogy felhatalmazva érvelhetnének, dönthetnének, akár jól is!!

.:: Megpróbálom megérteni
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak rigotibi offline - 2020. június 12. 17:23
rigotibi
az érvelésedet Zsuzska, mely szerint ha a válaszlevélben közölnénk az észrevételeinket, kifogásainkat, azokat megfontolásra érdemesnek tartanák, sőt publikálnák is a tartalmukat a 'fiúk. Erről, ilyenről eddig szó se volt, s most se lesz így.
Végeredményképpen mindig azt hirdették ki, hogy
1. a magyarok elutasítják Soros ármánykodásait,
2. Brüsszel - ahonnan az általuk lenyúlható pénz érkezik -
támadja a magyarok döntéseit,
3. de mi megvédjük Magyarországot,
4. mondjam tovább ?

/ Simicska - amikor elqrta a cimboraságot, s megbillogozta a volt cimboráját az O1G formában elterjedt kitűzővel, helyet adott négy másik, nálánál is pengébb nagyegérnek: Lölőnek, Szíjjnak, Gattyánnak és Tiborcznak, akik míg Simlis egyedül csak ötmilliárdot, addig a menő kvartett már kettőezer milliárdot csapott a hóna alá.
Igy osztódott - pardon, szorzódott - a négyszeresére az egységnyi időre eső 'aranyeső'.
Kérdés: Simit miért hagyták, hagyják még mindig levegőhöz jutni? Nem hiszem,hogy lélegeztetőgépen van... /

Szóval az esetlegesen mellékelt ellenvetéseknek, kritikáknak nincs nyoma, azokat menten annullálja a a cenz és az ura.
Ezért nincs értelme - ahogy foganatja sem - szép szóval kérni a vigéceket némi bűnbánatosságra, helyette a nyakukra kell térdepelni.
Punktum!

.:: Tibikém!
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
Zsumi3 offline - 2020. június 12. 18:51
Zsumi3
Megint azt fogják kihirdetni, ha nem lesz ellenvélemény tömegével a válaszokban.
A nyakukra kell térdepelni nem fog menni, mert mire erre sor kerülne az összes milliárdos már hét határon túl lesz, s megint kik esnek egymásnak : a kisemberek!Az erőszak mindig erőszakot szül - de sajnos a történelem már bebizonyította oly sokszor, hogy az irányítóknak a kis keze nem lesz piszkos a harcokban.
Ne mérgelődj!! Árt a szépségednek!!

.:: Mondd csak, légyszi !
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak rigotibi offline - 2020. június 13. 12:23
rigotibi
Feltűnt-e már Neked /is/, hogy míg mi ketten tekergetjük itt az 'imamalmainkat' - igaz, nem egyforma fordulatszámmal - s duruzsoljuk egymás fülébe a csasztuskáinkat, addig a többiek - s itt az ellentétes előjelűekre, a narancsosokra utalok - csak ülnek, mint a nyuszi a fűben.
Sehol és senkitől egy elénk dobott kesztyű annak ellenére sem, hogy soraink - az enyémek feltétlenül - csíphetik néhányuk szemét. Már megszoktam.a riposztozásukat, de most elintéznék egy kézlegyintéssel ?


Akik hagyták, sőt elősegítették, hogy suttyó bunkók milliárdosokká válhassanak, azokat - a kisembereket - ne vedd egy kalap alá ! Mert bár igaz, hogy látszólag mindannyiunk hátán csattant és még most is csattog az ostor, de a 'híveknek' - fájdalomdíjként - bőséggel jut a finom falatokból.
Az én rokonságom egy, nem kicsi része - szégyenemre - is csüng a csecsükön, s jóízűen, kielégülten szopják azt. Büszkén dicsekednek a sem ki-, de a meg sem érdemelt piros pontjaikkal, amiket begyűjtöttek az ájtatos tapsikolásukkal.
Sőt, mi több !
Az utóbbi évben ugyan már nem, de addig rendre kapacitáltak a melléjük, mögéjük való beállásomra, s egyúttal az elveim feladására.
Édes bogaraim ! Menjetek a picsbe !
Minden, de minden lepereg róluk, aminek színe csak egy ici-pici árnyalattal is eltér az imádott orange-étól.
Rettenetesen kínosak azok a perceim, amikor a kioktattatásom miatt már fojtogat a defenzív roham, de a vendégjogot ismerve csak nyelek egyet. Vagy kettőt, sőt többet is, és akkor kitör az üdvrivalgásuk:

- Na látod ? A hallgatás beleegyezés.
Arra még nem vetemedtek, hogy ők látogassanak meg engem, itt az én kuckómban, talán attól tartva, hogy én a lemez másik oldalát fogom lepergetni...
Sz@r ügy az ilyen! A kenyértörést - a csak haragot szülni tudó perlekedést - kivédeni nem könnyű. Rokoni, vérségi szálak kuszálódhatnak össze, szakadhatnak szét.
No ! Miután agyon-, és tönkre-filozofáltam a létem ezen részét, rátérek a másik felvetésedre.
Azt mondod, most is így lesz, ahogy eddig volt. Azaz megint úgy fogják világgá kürtölni az eredményt, miszerint csakafidesz.
És mit tesznek akkor, ha Hadházyék össze tudnak szedni, gyűjteni jelentős számú, mutatós mennyiségű - mondjuk néhány raklapnyi - kitöltetlenül a birtokukba kerülő propagandaszemetet, s azt hitelt érdemlő módon kiteszik mindenki számára látható módon a kirakatba ?
Há' persze, hogy erre is lesz - talán már van is - kidolgozott stratégiájuk. Nem írom le ide az én ideámat, hisz nehogy már én tegyem a hónuk alá a mankót !
Meglásd Zsuzska ! Ezt a futamot nehezebben, vagy sehogyan sem lesz módjuk lezsírozni, mint az eddigieket.
A már üszkösödő lábaival futkosó nagykutyát még egy harcias vadnyúl is meg tud kergetni.
Szeretném megélni azt a képekkel illusztrált, s mindenki szeme láttára elérhető beszámolót, amelyben ez a pancser góliát /sic/ lógó orral és megtépetten úgy vánszorog, ahogyan Napóleon és tönkrevert serege battyogott arra, amerre az általa lenézettek terelgették őket Lipcséből.
I have a Dream...
Na pusssz ! Ne agyalj sokat miattam, s főleg ne akard, hogy belőlem csak cirógatni való plüssfigura legyen!.:: Tibikém!
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
Zsumi3 offline - 2020. június 13. 13:00
Zsumi3
Ugyanúgy nem lesz belőled sem plüsskutya, ahogy belőlem sem egy csendes, semmire nem reagáló, odaadással mosolygó kislány.De így a jó, legalább van mit olvasni azoknak akik azért szép számmal kattannak ide.
Persze az is lehet, hogy csendben megállapítják, hogy ezek a "Rodlebeni Örökifjak"valószínű nyelvi és irodalomórákat kaptak nem kis fogalmazási feladatokkal spékelve ott abban a vegyi üzemben.

Nincs jogosultság hozzászólás írásához.

.:: Keresés a blog-post:


This webpage powered by TP98s CMS system # http://thomas98.hu/cms/