Régi NDK-sok új találkozóhelye
  Belépés:
2020 november 28, szombat | 48. hét | Stefánia, Jakab
Legyen ez a kezdőlapom ezen a portálon Személyes üzenetek Keresés home » Leporelló.

Leporelló.

Szerző: ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak rigotibi offline Privát üzenet küldése Felhasználó profilja 2020. június 16, kedd 17:34
Úiraélesztett " Volt egyszer egy Vadkelet" .

Mielőtt végképp az egysíkúság csapdájába esnék, észbe és a fejemhez kaptam, hisz ha a mindennapjaimat csupán és csak az én kontra mások világnézetének birkózására szánnám, oly monotonná válhatnának a napjaim, mint azé a mókusé, amelyik nem tud kiszállni a pörgettyűből. Kár lenne még levegőhöz is jutnom ha mindazzal beérném, de mindeddig még nem szorultam, elkerültem mások általi istápolásomra. A kény- és szükségszerű rendszeres fürdetés, pelenkázás, Cavinton-kúra és a többi, ezeknél egy cseppet sem kevésbé rettenetes - következményektől eddig megóvott a Sors.
Maradhattam a magam ura.

Rengetegnyi időmből futja a neten való csatangolásra. Ha nem adódott volna számunkra ez a lehetőség - amiből ki kellett maradjanak a mai technikát még meg sem ismerni tudók, a már régóta nem élő elődeink - mi is üresebbnek érezhetnénk a világunkat.
Házhoz jön minden, ami a szemünk és szánk, sőt mi több, valamennyi érzékszervünk óhajainak eleséget nyújtani tud.
Pl: Nem kell órákon át zötykölődnöm a vonaton - meg máson sem - hogy bárki orcájára cuppanthassak egy vagy több pusszancsot. Elég, ha leütöm a -os gombot, a címzett pofiját máris összenyálaztam. Csupa szeretetből, ahogy mondom ! Ugyanúgy történik mindez - ám ellenkező előjellel - amikor CSAK a megfelelés készségének eleget tévők tirádáit kell hallgassam.
Nos, akkor szokott a kezembe kerülni a tagló !

Ám a net archívuma mindent megőriz. Lapról lapra,szóról szóra, az utolsó betűig mindent.
A számtalan - egymásra hajtogatható lapjaira, leporellójára írható bűneit e mai rezsimnek - viszont szeretném látni az ő szemfedelükként.
Megérem- e ugyan ?
-
  Megosztás
Facebook:
Iwiw:
Egyéb:
« George Floyd, az új csali. ^ lista ^ Szkanderezés, iszapbirkózás »
A Te véleményed: - érdektelen gyenge közepes jó nagyon jó +
Tetszésindex: nincs szavazat

Nincs hozzászólás.

Nincs jogosultság hozzászólás írásához.

.:: Keresés a blog-post:


This webpage powered by TP98s CMS system # http://thomas98.hu/cms/