Régi NDK-sok új találkozóhelye
  Belépés:
2018 június 22, péntek | 25. hét | Paulina, Tamás
Legyen ez a kezdőlapom ezen a portálon Személyes üzenetek Keresés home » Öregszünk

Öregszünk

Szerző: -newyork- offline Privát üzenet küldése Felhasználó profilja 2017. május 02, kedd 00:09
Öregszünk

Kurkuma hadművelet.

A ráncok ellen harcolok--keményen ! Szoktam is mondani kenek magamra egy kis placebót.( a nem is vagy öreg, nem is annyinak (?) látszol , nekem tetszel és így tovább szövegű leveleket magánban várom.) Hiszen ránctalanító krém, pakolás, olaj, tonik és így tovább ugyanis nem létezik.
Már megint a kémia ! Tudjuk ereszkedik a bőr , hiszen egyrészt hat rá a gravitáció , meg csökken a kollagén termelés , és a hiarulon sav termelődése , az elasztán rostoknak annyi , és ránctalan bőrnek is. . Mivel a kollagénnek nagy a molekulája, lehet a krémben valóban , de a bőr sejteken nem jut át. Hatásuk a krémeknek tehát semmi, de ha hiszünk benne , és főleg látni akarjuk a javulást
pár napig mintha ...hatna . A krém ipar meg hasít. Nem általunk mindent magunkra kenni.
A mai nap sem maradt ki nálam ebből. Olvasom a kurkuma jótékony hatását. Sok érkezhetett az országba , valahol a világban leértékelték túltermelés miatt a kurkumát. Szóval a kurkuma ifjúkori nevén indiai sáfrány. Azt mondják azok akik el akarják adni, javítja a keringést , az emésztést, és szép lesz tőle az ember ( jelen esetben én ) bőre . Én meg ezt el is hiszem . A kurkuma sárga por , ha nem ismerné valaki.
Azt mondja aki el akarja adni, külsőleg , és belsőleg is hat . Én meg ezt el is hiszem.
Kezdjük belül, döntöm el. „ keverje össze tejföllel, joghurttal ( aki fogyózik ---gondolom ) mint opció lehet lekvár is ( aki hízni akar , vagy nassolni ) Én az utóbbit választottam , nem a hízást , hanem a nassolást. . Az esemény sort egy komoly döntésnek kellett megelőzni , most akkor először tegyem a sárga port a kanálra , és arra a lekvárt, vagy a kanál lekvárra a kurkumát ?
Első kísérlet lekvár a kanálra , majd a fűszer következ(ne ) ….a zacskóból kis mennyiség kerül a lekvárra is , de a zöme mellé. Letörlöm ….... naná az egész rongy sárga lesz , kimoshatatlanul sárga.
A szájpadlásomra ragad a por , tömény, a lekvár lemegy , a por maradt immár nem kellemes galacsinná összeállva.
Második kíséret: mert kurkumát kúra szerűen kell bevenni ( különben hogy fogyna el a sok kurkuma a raktárból ) A port a kanálba , ezúttal a változatosság jegyében rá a joghurt . A porrétegről egyszerűen legurul a joghurt , itt fontos az egyensúlyozás , helyesebben fontos lett volna. Tehát most a joghurtot törlöm le ,az immár már sárgává lett törlőruhával. A sorrend marad , nem pazaroljuk a joghurtot , tehát a kanál nyalása a következő lépés. Sima por lenyalása egy kanálról nem nagy dolognak tűnik , persze csak elvileg . A gyakorlatban azért nem egy oroszkrémtorta , sőt még nem is egy prosztó francia krémes. A meggondolatlan lépés végzetes , az egész szám sárga , alul , felül kívül is belül . Simán látszik rajtam a hepatitisz B , igaz kicsit lejjebb mint a szemem. A legmaradandóbb nyomot a fogamon hagyta . Most hogy ezt leírtam tuti jön a reklámok özöne a fogfehérítésről á: 90000,- HUF , bónusz brigádnál csak 13000,- HUF.
Mivel semmit nem hagyok félbe , és a kúra az kúra , akkor a külsőmön is kipróbálom a kurkuma jótékony hatását. Olvasom az indiai nőknek ettől szép a bőre, Indiában nem jártam , ezért ezt az infót el is hiszem . A maradék joghurttal keverem össze , vattapamaccsal jön a felviteli művelet. A joghurt folyik, a tanácsok között nem szerepelt partedlit kell kötni, le is folyik ahogy kell a ruhámra.
Ez csak a takarító póló ...rá se rántok. Tíz percig hagyja az arcán ! Én betartom. A fejem nem merem megmozdítani, a szememmel kifelé bandzsítva lesem mikor múlik el a 10 perc. Lemosom , a mosdó lefolyója csak enyhén dugul el, pillámat emelem abban a hitben a ráncoknak annyi, husss távoztak mint a reklámban szoktak , és azonnal egy az arcomat össze lehet majd téveszteni egy porcelán bögrével.
Van változás , de tényleg van. Minden ránc sárga , a fejemmel egyetembe. Lassan hat , gondolkodom placebó logikával. Viszont csak 150 forint és nem 4500 mint az arckrém , nem beszélve a ráncfelvarrásról amikor merev fejet csinálnak 500 ezerért .
  Megosztás
Facebook:
Iwiw:
Egyéb:
^ lista ^ Támogatom a szépségipart »
A Te véleményed: - érdektelen gyenge közepes jó nagyon jó +
Tetszésindex: nincs szavazat

időben növekszik időben csökken
6 hozzászólás
.:: Öregszetek
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak Zsolt52 offline - 2017. május 02. 08:43
Zsolt52
Azért ilyenkor örülök, hogy nem nőnek születtem. Igaz, egyesek szerint férfinak sem, de azért ez így mégis csak könnyebb.

Nálunk – férfiaknál – ugyanis a fürdőszobában a szépítőszerek közül ami nem borotvakrém, az legfeljebb fogkrém. De az állítólagos országos fejenkénti három – négy tubus évi fogyása mellett ezt sem kell túl gyakran használnunk. Főleg, hogy jobb honlapokon egyéb hasznos felhasználási lehetőségeit is megemlítik: múltkoriban gyermekes családok számára ajánlották összefirkált fal tisztításához. Állítólag még a zsírkrétát is lehozza. És bármilyen fehér színű fogkrém megteszi. Ugyanis a fogkrémben található finom szemcsék leszedik az egész művet! Kedvem lenne kipróbálni. De sajnos nem tudok a fürdőszoba falára rajzolni, mert le van csempézve.

A kurkumáról meg én is sok fantasztikus pozitívumot olvastam mostanság. Már a neve is rém egzotikusnak tűnt. Csak miután felvilágosítottak, hogy ez ténylegesen a közönséges sáfrány, amit egyébként nem különösebben kedvelek, tudtam ezt az új keleti mitikus csodát lélekben elengedni.

Joghurtot meg hatvan egynéhány éve nem próbáltam az arcomra kenni. Sajnos még az óvodai kiscsoportban leszoktattak róla. Ha Te is jártál volna óvodába, akkor Neked sem jutna eszedbe ilyesmi! Bár azt mondják, manapság már jobb minőségű joghurtokat gyártanak. Ezek már jobban kenődnek? Na, mindegy, most már nem szokom vissza rá.

Végül egy kérdés: az említett ráncfelvarrás csak fejmerevítésre jó?

.:: Szálnak az évek...
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak janika1971 offline - 2017. május 02. 09:50
janika1971
Sajnos az idősödés ellen nincs semmi gyógyír.. Sok nő hiába keni ki magát akkor is idős marad,csak a látszat csal (de nagyon)...Sok nőt láttam,hogy több a festék rajta mint a (Mona Lisa)festményén.. De ha 1-idösebb asszony ha nem keni ki magát,csak ki sminkeli 1-kicsit az már szebb és fiatalosabb....
Ha valamelyik hölgyet attól elnézést kérek...

.:: Ellenkeznem kell a placebo-hatással
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak rigotibi offline - 2017. május 02. 12:02
rigotibi
a következő érvek alapján.
Minden - a kései jövő, kvázi az örökkévalóság számára fenntartandó, a relatív fiatalságot megőrzendő - mód már több ezer év óta ismert, létezik. Bizonyítékok erre azok a régesrég bebalzsamozott emberi testek, amiket a hétköznapi szóhasználatban múmiáknak nevezünk.
Beláthatjuk - s ajánlom, lássuk is be - hogy a bőrünk további ráncosodását csak a halálunk beállta utáni pomádés kezelés tudja lassítani a régiek tudománya szerint. Megállítani ? Azt még az sem, de akkor már nem leszünk annyira érzékenyek a kinézetünkre.

Wikiztem egy kicsit - miért is ne vallhatnám be - hisz ebben a tárgykörben, s a koromnál fogva nincs módom az emlékezetemre hivatkozni.
Néhány kép a kimondottan 'fiatalos' elődeink néhányáról, akik - korukat és a kinézetüket tekintve - nem lenne okuk restelkedni azok előtt, akik manapság közöttünk futkároznak.
https://www.google.f...d=chrome&ie=UTF-8

.:: Igaz,vagy nem.???
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak janika1971 offline - 2017. május 02. 12:42
janika1971
https://bidista.com/...sszu-elet-titkat/

Na kiszeretne ilyen szép kórt meg élni.???

.:: Addig a jó,
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak bubuka offline - 2017. május 04. 16:32
bubuka
amíg az ember, vagy akár az asszony is, tud saját magán nevetni.
Kevesen merték volna a fenti, egyébként szórakoztató írást közzétenni, mivel a saját bénázását igencsak mindenki igyekszik takargatni.
Mongyuk nagyon jókat szórakoztak pl. az ismerőseim, mikor jó pár éve kiszálltam a Zsiguliból és beültem életem első újonnan vásárolt, ABS fékkel is rendelkező autójába. Jöttem hazafelé szakadó esőben, mikor egy kanyarban kicsit nagyobbat fékeztem és a fékpedál verte a talpamat. Beszartam. Másnap rohantam a szervizbe reklamálni, hogy mit sóztak rám drága pízé.
Tudja Csillag úr ez az ABS, és örüljön, hogy dolgozott, mivel talán ezért nem csúszott meg.
Na, jó ezt még elfogadtam, de mikor a kötelező szerviz után azt tapasztaltam, hogy este nincsen műszerfal világításom, már őszintén felháborodtam. Vissza a szervizbe, ahol behajolt a szervizvezető a kocsiba, és mutatta, hogy van itt ez a kis potméter Csillag úr, ezt kell feltekerni, és lőn világosság. A biztonság kedvéért azé még lebasztam, hogy miért tekergették el.
Elnézést is kértek a figyelmetlen alkalmazottuk miatt, aki grátisz lemosta, kitakarította, és véletlenül eltekerte a potmétert.
Még hosszasan sorolhatnám bénázásaimat, de a lényeg, hogy a kecskeméti OPEL Tormási kereskedés életébe annyi színt vittem a hosszú évek során, hogy a végén már szent tehénként kezeltek.
Nem tudtam olyat kérni, hogy ne teljesítették volna azonnal, és teljesen biztosan mondhatom, engem ott nagyon megkedveltek.
Jó, most mondhatjátok, hogy a pénz. Persze az is, de idővel kialakulnak emberi kapcsolatok.
Én ezeket a balfaszságaimat soha nem szégyelltem, nagy pofával meséltem az ismerősöknek, és magamon is igencsak jókat szórakoztam, mikor ezeket felelevenítettem.

.:: a nők csodákat tudnak tenni
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak Bajusz offline - 2017. május 28. 19:43
Bajusz
a kozmetika révén, illetve segítségével. Legyen ez az ő bajuk, mert azt a inkvizíciós kínzásokat jóval meghaladó szépészeti műveleteket ne irigyeljük, kedves férfitársaim Számomra már az is sok, ha a szakállam akarja úgymond "csinosítani"

Nincs jogosultság hozzászólás írásához.

.:: Keresés a blog-post:


This webpage powered by TP98s CMS system # http://thomas98.hu/cms/