Régi NDK-sok új találkozóhelye
  Belépés:
2018 november 16, péntek | 46. hét | Ödön, Margit
Legyen ez a kezdőlapom ezen a portálon Személyes üzenetek Keresés home » Támogatom a szépségipart

Támogatom a szépségipart

Szerző: -newyork- offline Privát üzenet küldése Felhasználó profilja 2017. november 29, szerda 07:35
Öregszünk

Éljen a Black Freitag !

Dinó a tükörben .

Alcím : megint lehúztak .
Öregszünk....én is, meg főleg én. A gyerekeim pont felnőttek amikor kitört a dinó láz . Szóval én már nem vásároltam anno kis gumi dinókat, róluk szóló filmet nem néztünk, és könyveket sem. A dinoszaurusz azért nem maradt ki az életemből teljesen, sőt................
Minden nap , ha reggel beletekintek a tükörben pont velem szemben egy abelisaurus tekint rám.
Nem szeretem , félelmetes , ronda .
„ Az egyetlen ismert fosszilizálódott Abelisaurus koponya hiányos, főként a jobb oldalán. Emellett hiányzik a szájpadlása nagy része is. A hiányzó darabok ellenére 85 centiméter hosszú. Egyes más abelisauridákkal, például a Carnotaurusszal ellentétben nincsenek rajta csontos fejdíszek vagy szarvak, a pofán és a szemek felett levő durva redők azonban tarthattak szaruból álló fejdíszeket, amik nem konzerválódtak. Emellett a koponyán, sok más dinoszauruszéhoz hasonlóan a tömeg csökkentése érdekében igen nagy méretű nyílások (fenestrae-k) voltak. „
Egyetlen ismert ? Na ne,,,,, Most akkor jelentkezzek a wiki-nél vagy adjak fel hirdetést ? Bizony ezek a jellemzők szabadon megtekinthetők sőt tanulmányozhatóak minden reggel nálunk a fürdőszobába.
A tudomány érdekében mindent.
A svájci őssejtes , majd az „ újra fehér fogakkal mosolyog „( mind a kettő olvasható volt a blogok között ) akcióim óta jön a hírlevél. Bónusz brigád . Ráadásul duplán kedvező black Freitag ….. „ szinte ingyen szépülhet „ 12500 forintért ! A melléklet képen futurisztikus világító álarc , és egy amúgy is szép, de még retussal is rásegített fotó egy nagyon szép fiatal nőről. Ilyent csinál belőlem az álarc ? Na erre befizetek ….és lám meg is tettem , fizettem.
Tegnap volt a nagy nap. Bemegy a szalonba a dinóné, és kijön mint a retusált fotón szerelő lány....álmodozom. Ezek a szépészeti műhelyek nagyon dizájnosak, általában formatervezett belső térrel, a színvilág vagy a „ nyugtató zöld „ vagy a nőinek gondolt lila , illetve a barbi rózsaszínben szoktak pompázni. Ezen esetben a lila volt a beetető szín. Régi koszos bérház második emeletén a város budai oldalán. Az alkalmazottak , a doktornő ( most nő volt ) a két lábon járó udvariasság, méz édes kedvesség , na ja ennyi pénzért valami jár , meg szerencsére nincs rám írva bónuszos -féláras péntekes. Ahogy belépek látom az ígéretes álarcot -most még nem világít – a szoba mértani központjában van elhelyezve . A sarokban vajszínű fotelek .
„ beszéljük meg a kezelést , tudja mi fog következni. Jött elő a farbával a doktornő . Ez beszélgetés majd olyan hosszú mint majd a „kezelés” ami majd következett.
Itt már gyanús lett a dolog, „ nagy eredmény egy alkalomtól nem várható , ez csak a szinten tartást szolgálhatja , a látható javuláshoz öt-hat kezelés szükséges -mondta őszinteségi rohamot kapva a doktornő „ Magamban számolok …..ennyi pénzért már új fejet is vásárolhatok a láncfűrészes gyilkostól , különben is én kisnyugdíjas vagyok , és a következő fekete péntek 362 nap múlva lesz , meg a retus képes csaj fotója alá sem volt írva készült hat kezelés után .
Az mi , és milyen szint , a szintet hogy tudom ellenőrizni , honnan tudja ez a nő előre , hogy melyik szintet nem érem majd el , ha most stagnálni kezdek ?
Hóki -póki következik miután felfekszem a kezelő ágyra , injekciós tűvel kis üvegből felszívja
a csodaszert . Szúrásról nem volt szó ! --ijedezek . A magyarázata sem nyugtat meg – hűtőben kell tartani az anyagot ! Én a bableves maradékot tartom a frizsiderben . A szúrás elmarad , a tű tartalmát a tenyerébe csepegteti és rákeni az arcomra, majd jön ….. a várva -várt álarc . Az álarcban belül piros LED-ek világítanak. Engem becsaptak, a fotón jég-kék fény szórta a szépséget a retus képes csajra. Az álarcban tiltakozni sem lehet . Majd bekapcsolja a CD-t , a szférák hangja és vízesés csörgése hallatszik felváltva---ennyi vízcsurgás ---jaj csak be ne pisiljek ! A harminc perc csoda.... tova szállt , álarc le . Nézze meg magát a tükörben ! Megnézem …. a fekvéstől az összes hajam égnek áll, ami nem áll, az a arcomhoz tapad a krémtől . Kedvesnek pláne szépnek nem mondható gipszporosnak tűnő ismerős pofa látható , ez én vagyok ? ! A krémet ne tessék lemosni csak holnap legfeljebb ! Ha napközben még a bőr a felesleget mintegy kiizzadja , csak szárazon tessék letörölni ---- mondata hoz vissza a csodák birodalmából a valóságba.
Szerencsére a táskámban a cérnától az atomreaktorig minden van , így egy kis tükör is , haza úton több elhagyott kapualjban beosonok és a tükörben ellenőrzöm és főleg törlöm a napsütésben egyre jobban látható fehér „ kiizzadványt „ az arcomról. Ami nem is olyan könnyű mutatvány , mert a ráncaimban egészen gondosan és főleg mélyen lerakódott . Hogy egészen konkrét legyek egy futólépésben felületesen lesminkelt bohócra hajaz a fejem , kivéve vörös orr , mert az is fehér .
Összefoglalva a tényállás : ma reggel egy meszelt abelisaurus nézett rám a tükörből . Most ellenőriztem mielőtt nekifogtam blogot írni. Lassan mosdani kellene.
  Megosztás
Facebook:
Iwiw:
Egyéb:
« Öregszünk ^ lista ^
A Te véleményed: - érdektelen gyenge közepes jó nagyon jó +
Tetszésindex: nincs szavazat

időben növekszik időben csökken
5 hozzászólás
.:: Ez tetszett
Felhasználó profilja
G.Ernõ offline - 2017. november 29. 10:20
G.Ernõ
Aranka drága! Egy ilyen bájos, csoda szép nőn, mint amilyen Te vagy, minden "kezelés" csak ronthat.
Bbááár!! A férfi agy kicsit tovább gondolta néhány szavad, és lelki szemeim előtt látom LED fény nélkül is piros, kisimult arcod. "A krémet ne tessék lemosni csak holnap legfeljebb ! Ha napközben még a bőr a felesleget mintegy kiizzadja ... a csodák birodalmából"

.:: Aranka!
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak bubuka offline - 2017. november 29. 12:59
bubuka
Egyrészt zseniális duma. Nagyon jókat röhögtem
Másrészt viszont rohattul idegesítő az írásod, mert egy Nőnek ne legyen mán humora.
Továbbá én megvonnám a kisnyugdíjad felét, ha ilyen hülyeségre, nem pedig termékbemutatókon szerezhető bármilyen zsákmányra költöd.
Mondom, megvonnám a kisnyugdíjad FELÉT, viszont a szavazati jogod egészét Neked is, ezek után.

.:: Már rég kuncogtam magamban ennyit.
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak ildiko561031 offline - 2017. december 03. 15:36
ildiko561031
Jó és sziporkázó az írásod! De milyen igaz!

.:: Hát nem tudom
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak bubuka offline - 2017. december 08. 08:45
bubuka
ti hogyan vagytok vele, de véleményem szerint ez az írás sokkal többet érdemelne....

.:: Ahogy mondod, Benikém !
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak rigotibi offline - 2017. december 08. 14:11
rigotibi
Az eddig beérkezettnél több, nagyobb kíváncsiskodást és hozzászólást is érdemlő jópofi, Aranka a lelkének világát és a hangulatát is feltárni szándékozó, írásban elkövetett kiruccanása, 'vallomása'.
De !
Mivel ritkulóban vagyunk - egyre kevesebben 'üljük körül' ezt az asztalt - ennél fogva magyarázat ugyan van, így hiányérzetre, meglepődésre egyre inkább fogyóban az okunk-jogunk.
Ha valakinek, úgy Arankának egyáltalán nem lehet - ne is legyen - panasza, ha mellőzöttségéről beszélne.
Mit szólhatna Kokó Laci ? Látva és olvasva az ő terjedelmes, ám profi módon poénmentesített, idegromboló és görcsösen erőltetett ujjgyakorlatait - ld. például az utóbbi hármat - amelyekre, mind az összesre együtt 4, azaz négy válasz jutott.
Értem én, hogy ég benne valamiféle - írásra késztető - parázs, de ekkora füsttel és korommal járó tüzet rakni ?
Grafológiai környezetszennyezés. Mondhatnám kíméletesebben is ugyan, de olyan nem jut az eszembe.
Az ánti-rigók helyett, illetve őket megelőzően írom a következőket: jobb lett volna meg sem szólalnom, mert...
S itt jöhetnek az érvek.
Válaszom: szólhattatok volna Kokó írásaihoz is, de mivel nem tettétek - ergo érdektelennek tartottátok - ezért polkorrektségből / ez nem egy új betegség, régebben álszentségeskedésnek nevezték!/ hallgattatok.
Nos, Benikém !
Ezek után - talán - nagyobb lesz e helyt Aranka írása utáni érdeklődés, vagy ismét utolér engem a víz- és egyebek özöne.

Nincs jogosultság hozzászólás írásához.

.:: Keresés a blog-post:


This webpage powered by TP98s CMS system # http://thomas98.hu/cms/