Régi NDK-sok új találkozóhelye
  Belépés:
2021 október 20, szerda | 42. hét | Vendel, Irén, Kleopátra
Legyen ez a kezdőlapom ezen a portálon Személyes üzenetek Keresés home » Néhány impresszió, ahogy én láttam a XIII-ik Országos Találkozót.

Néhány impresszió, ahogy én láttam a XIII-ik Országos Találkozót.

Szerző: ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak Zsolt52 offline Privát üzenet küldése Felhasználó profilja 2021. szeptember 23, csütörtök 08:56
Néhány impresszió, ahogy én láttam a XIII-ik Országos Találkozót.


Néhány impresszió, ahogy én láttam a XIII-ik Országos Találkozót.

De ne aggódj, hamarosan tervezek szemüveget csináltatni.

Gondolom, az O.T. olyanra sikeredik, amilyenre ki-ki sikeríti magának. Na, persze nagyban függ ez a társaságtól is. De mivel én ott voltam, így ez kívánnivalót nem hagyhatott maga után. Legalább is magamnak. Sokan voltunk. Állítólag talán 300-an is. (De ebből én csak 1 db voltam. Vacsora után max. másfél). De miután ittam, volt akit kettőnek láttam. Tehát az egybegyűltek számát nevezhetjük népesnek.

Kaptunk pólót is. Meg Radeberger sörös poharat. De üresen! Itt jelzem a szervezőknek, hogy van még hova fejlődni!

Voltak műsorok is. Nekem pl. a bűvész tetszett. A vizespoharas mutatvány nagyon jól meg volt komponálva. A nézők nagy kárörvendő nevetésre készültek a végén. De általános elképedés lett belőle. És ez így volt jó. A bűvész asztalt is táncoltatott. Mondjuk én jobb lépéseket is tudok, de azért így sem értettem, hogyan csinálta. Nem tartotta fentről semmi, alul sem volt alátámasztva, mégis láttuk, amint ott lebegett közvetlenül a szemünk előtt. Bár lehet, hogy a köszöntő pezsgője volt túl ütős.

A Tűzvarázs táncegyüttes megtáncoltatta magát, majd a társaság bátrabb férfitagjait is. Én a bátortalanabbak közé tartoztam/zom. De aztán volt zene este számunkra is tánchoz. Én is tettem pár félszeg lépést. Azt hiszem, olyan reggel kettőig. Mind a két este. (Zárójelben megjegyzem, hogy élvezet volt nézni a zenészek szemében a megdöbbenést, amikor a társaság fáradhatatlanul ropta. Ők készültek ki előbb, és ezért éjfélkor kimentek kávét inni. Valamelyikük megjegyezte, hogy mikor meglátta először a csapatot, csak egész rövid bulira számított.)

Volt reggeli torna is. Én ezt kihagytam. Pedig azt mondják, hogy ez néhány évvel meghosszabbítja az életet. És ez igaz lehet! Bizonyíték erre, hogy én eléggé fejlett korú vagyok már ahhoz, hogy 10 fekvőtámasz után 80-nak érezzem magam.

Viszont az tetszett, hogy a hotelben voltak medencék. Úszáshoz és dagonyázáshoz is. Ezeket gyakorlatilag mindenki sokat használta. Még azok is, akik esetleg máskor megvetik a tisztálkodás elpuhult rafinériáját. Mellette leledzett egy bár. Itt pár kedves és ritkán látott ismerősömmel megittam egy-egy sört. Szerencsére sok kedves és ritkán látott ismerősöm eljött. Így meggyőződhettem róla, hogy három dimenziósak, és nem csak a Facebook oldalak képernyőjén síkban leképeződő lények. Sőt, némelyik már annyira 3D-s, hogy ha hirtelen öltönyt csináltatna, holnapra felmennének a textilrészvények árai. De végül is mindenki mindenkihez barátságos volt. Nagyon tudtuk szeretni egymást. Itt beigazolódott az az ősi kannibál mondás, hogy „minden ember jó!”

Például egyik társunk hozott nekem pár üveg eredeti Weltenburger barna sört. Áldott legyen a neve! Azóta is naponta megemlékezem róla. Hogy miért ilyen keveset hozott?!

Szerveztek napközben különféle érdekes beszámolókat társaink előadásában is. Így jól telt az idő. Ami egyébként végig napos, nyárias volt. És ez így volt kiváló! A potyapálinkák nem különben. Az általam vitt is. Kár, mert így sajnos az is elfogyott. A reggeli és vacsora bőséges és svédasztalos volt. De furák a svédek, mert nem hozták ki az asztalunkhoz. Nekünk kellett sorban állni és turkálni benne.

A legvégén szerveztek közös fényképezést is. Majd a többség hazautazott. Én ráhúztam még egy napot. Hogy kipihenjelek Titeket. Most így utólag… lehet, hogy két napot kellett volna?

-.-.-.-.-.-

Szerintem szükség van ilyen összejövetelekre! És egynaposokra is! Ezek hasznosak, mert sok társunkat mozdíthatja ki a megszokott (esetleg szürke) hétköznapokból. És most még én is részt tudok ezeken venni. De lehet, hogy lassan úgy visszafejlődöm, olyan gyerekes leszek, hogy esetleg elvisznek egy kórház elé, és otthagynak az inkubátorban.
Tehát lépjünk, ne várjunk a cselekvéssel, hiszen a kőkorszaknak sem az vetett véget, hogy elfogyott a kő!
  Megosztás
Facebook:
Iwiw:
Egyéb:
^ lista ^
A Te véleményed: - érdektelen gyenge közepes jó nagyon jó +
Tetszésindex: nincs szavazat

időben növekszik időben csökken
4 hozzászólás
.:: Elképesztő.
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak bubuka offline - 2021. szeptember 23. 17:35
bubuka
Csupán két idézet a fentiekből:

1,
"Sőt, némelyik már annyira 3D-s, hogy ha hirtelen öltönyt csináltatna, holnapra felmennének a textilrészvények árai."
2,
"Tehát lépjünk, ne várjunk a cselekvéssel, hiszen a kőkorszaknak sem az vetett véget, hogy elfogyott a kő!"

Ezek után már csak az a kérdés, mit szedsz, mert qrva jó lehet az anyag.
Vennék én is nagyobb tételben, mivel még sok a tennivalóm.

.:: Ez a mi Zsoltunk.
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak kalucsni offline - 2021. szeptember 23. 18:12
kalucsni
Hozza a megszokott színvonalat. Mi meg kepesztünk, hogy lépést tartsunk vele.

.:: de irigyellek benneteket
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak Bajusz offline - 2021. szeptember 29. 19:02
Bajusz
Mindig irigykedve olvasom ezeket a beszámolókat, hogy én nem lehetek ott. De, ha ránéztek a térképre, láthatjátok, hogy mi az objektív valóság. Tehát a tehát: Örülök, hogy él még az összetartás, erre iszok most néhány pohárka bort. Nálunk most lesz egy régész pikniknek álcázott akármi- terepbejárás ez- az,
- itt az "ez-az" a lényeg úgyhogy részem lesz némi, ahhoz hasonló élményben. Üdvözlök mindenkit.

.:: Kedves Bajusz!
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak Zsolt52 offline - 2021. szeptember 30. 20:59
Zsolt52
Egy (akár több) korsó sör mellett szívesen tartanék Veled vitaestet, hogy melyikünk az irigyebb...

Mi, tapasztalt régen született NDK-sok, szerintem addig el sem döntenénk a vitát, míg ki nem fogyna a sör. Utána meg már mindegy.

De adalékként annyit, hogy én már a korsó ajkammal való érintése előtt tudnám, hogy nincs igazad. Ugyanis földrajzból elég jó vagyok, meg egy időben jártam is Csengerbe. Szentségeltem is miatta, mert tényleg nagyon messze van! Budapesttől! Na, de nem Hajdúszoboszlótól!

Most kivételesen nem akartam hülyeséget írni, így ellenőriztem a Te „objektív valóságodat”, és beütöttem az útvonaltervezőbe.
És mit kaptam? A legjobb opció Budapest – Hajdúszoboszló: 246 km = 2 óra 14 perc
Viszont Csenger – Hajdúszoboszló: 151 km = 1 óra 57 perc

De annak – hogy mint írtad - iszol néhány pohárkával, szívből ürülök! De itt is Te vagy előnyben! Mert ne feledd, ha Budapesten megiszol öt felest, akkor alkesz vagy. Vidéken viszont ezzel még te lehetsz a sofőr.

Nincs jogosultság hozzászólás írásához.

.:: Keresés a blog-post:


This webpage powered by TP98s CMS system # http://thomas98.hu/cms/