Régi NDK-sok új találkozóhelye
  Belépés:
2021 október 20, szerda | 42. hét | Vendel, Irén, Kleopátra
Legyen ez a kezdőlapom ezen a portálon Személyes üzenetek Keresés home » FÓRUM » Berlin, Rostock » Rathenowi városlátogatás

Rathenowi városlátogatás

Válassz topicot:
Tetszésindex: nincs szavazat
Összesen 4 hozzászólás 1 lapon.
Utolsó: Szabó Károlyné - 2014. május 17, szombat 19:37
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
-törölt tag- (Roy) offline - 2009. március 18. 17:44
Roy
Üdvözlöm a Csoport minden tagját!
Tavaj az EB miatt elmaradt a Rathenowi kirándulás, ezt kellene most pótolni.
Junius közepén egy hhosszú hétvége, lenne a jó, még nincsenek szabadságolások Németországban, az idö meg már nem rossz. Ebben az elosztásban, kétszer találkozhatnánk évente és nem lenne egymáshoz túl közel.
Én mindenképpen megyek, három utast tudok még vinni. Várok még jelentkezöket, autóval vagy csak utasként. akinek van olyan ismeröse aki nem tud netezni, azt legyen szíves értesítse telefonon. Ha sokan összejönnénk, lenne komoly program szervezve, kevés jelentkezö esetén csak úgy elökörködnénk.

Üdv: Roy

.:: 1173Bp.Pesti út.161
Szabó Károlyné (Vendég) - 2014. május 17. 19:37
Szabó Károlyné
hali Sziasztok mindenkinek!Áginak szeretnék válaszolni,amire kért.Nos anno amikor kint dolgoztam a nevem akkor még:Laskovich Mihályné/Piros Éva volt.Azóta sok év eltelt.Én már akkor elvált voltam.Ki hitte volna,hogy NDK-ba kellett mennem ahhoz,hogy a mostani férjem megismerjem.Ennek immár 37 éve.Én akkor csak 2 évig voltam kint,de ez is örök emléket hagyott,és jó értelemben.Igaz azóta nem jártam kint,de hála a net-nek,hogy sok mindent meg tud nézni az ember.Jó pár ismerőst sikerült találnom.Így Kunyi Rózsát is.Ágit és Zsuzsát,már előtte sikerült.puszi Mindenkinek.Éva

.:: Rathenowi kirándulás
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
SzeteiZoltán offline - 2010. január 22. 17:58
SzeteiZoltán
A tervezett kiránduláson én is szívesen résztvennék.
Régen dédelgetett tervem, hogy egyszer még meglátogatom
egész fiatalságom legszebb élményeit adó várost és
környékét.Különösen sokat jelentene, ha veletek, néhány
egykori társammal közösen tehetném.
Várom étesítéseteket, ha a terv valósággá válhat!

.:: Kirándulás Rathenowba
Felhasználó profilja
ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak kisica offline - 2009. október 09. 10:58
kisica
Az üzenőfalon keresztül már írtam erről, ami miatt Én is megkaptam az "ejnye-bejnyét", hogy ide írjam azt, ami nem közérdekű. Nem vagyok gyakorlott netező, de ha lassan is, alakulgat az ilyen irányú tudásom

2010. március 12.-én indulunk, főként az első két csoportból van eddig a több jelentkező, és Páhi Zoli fogja a buszt intézni. Nekem pedig a toborzás jutott feladatként.

A kirándulásra jelentkeztek eddig: Berei Sándor, Pupos Gyula+1 fő, Kígyóssi Zoltán, Páhi Zoltán, és jómagam Kiss Ilona. Gondolkodnak még páran, tervezzük, hogy egy buszt bérelünk, egy olyan közepesen kicsit, mert az első verzió szerinti 7 személyest már kezdjük "kinőni". Azért kezdtük el ilyen korán a szervezést, hogy azok is el tudjanak jönni, akiknek a szabadság, vagy az anyagiak megszerzése kicsit problémásabb. Várunk még jelentkezőket, hogy időben el tudjuk dőnteni, mekkora buszt béreljünk.
A szállást majd csak azután kezdjük tervezni, ha meglesz a végleges létszám. Szeretettel várunk minden volt Rathenowit!!! Mindenki hozhat oldalbordát utódot, szive szerint!!!

.:: (nincs cím)
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
-törölt tag- (Roy) offline - 2009. március 19. 20:44
Roy
Amúgy mindenki hibázhat, A tavaly tényleg ly. "Becsülöm" a vendég urat vagy hölgyet, hogy ilyen magasröptű hozzászólásra ragadtatta magát és fárasztotta becses kezét, ha még a nevét is merte volna vállalni, talán még kitüntetést is kapna. Amúgy kedves "Lőrince Lajos" ha nem tudsz vagy nem akarsz érdemben hozzászólni, akkor inkább sehogy!

Roy

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
bejelentkezés regisztráció


This webpage powered by TP98s CMS system # http://thomas98.hu/cms/