Tetszésindex:
Összesen 3927 hozzászólás 393 lapon.![]() Utolsó: Admin - 2019. április 21, vasárnap 08:45
Nénike a bankban: - Jó napot aranyoskám, a pénzemért jöttem! - Miféle pénzért? - A 150 ezer forintomért! - Milyen 150 ezerért? - Hát, amit havonta kétszer ingyen felvehetek! Egy várandós asszonyka ellenőrzésre megy az orvosához. A vizsgálat után szégyellősen megszólal: - A férjem megkért, hogy kérdezzek meg valamit. - Tudom, tudom - feleli a doki. - Megnyugodhat, a szex nem veszélyes egészen a terhesség utolsó hónapjáig. - Nem egészen erről van szó. Hanem arról, hogy nyírhatom-e továbbra is én a füvet. Már 20 éve házas vagyok és még mindig ugyanazt a nőt szeretem . - Fantasztikus! - Igen, de elég veszélyes is! - Ha a feleségem megtudja, agyonüt! Férfi a borbélynál ülve átszól a manikűrös lánynak: -Te, szépségem, nem vacsoráznál velem ma este? Gyertyafény, halk zene, a többi meg majd kialakul... - Nem lehet, férjnél vagyok. - Hát mondd azt neki, hogy egy barátnőddel mész moziba! - Mond meg neki te! Épp téged borotvál.
Az öregek otthonában. Sándor bácsi dicsekszik az ápolónőnek: Jaj, kedvesem, amikor fiatal voltam, egy, literes tejeskannát tudtam a péniszemen száz méterre elvinni... De Sanyi bácsi, ez ma már nem megy??? Nem aranyom, már nem bírja a térdem.... Életbiztosítást szeretne kötni egy nagyon idős bácsika. Az ügyfélszolgálatos hölgy zavartan kérdi: - Hm, bácsika a maga korában? Mégis hány éves? - Százkettő - Tudja mit jöjjön vissza egy hónap múlva. - Nem lehet, akkor lesz a bátyám születésnapja. - A bátyja születésnapja? Mennyi idős? - Száztizennyolc éves. - Akkor jöjjön vissza fél év múlva. - No akkor végképp nem tudok, mert akkor lesz az apám esküvője. - Az apja esküvője, hány éves az apja? - Százharminckilenc. - És megnősül, az Ő korában? - Ő sem akarja, a szülei erőltetik... Két öreg nyugdíjas beszélget egy padon üldögélve egy parkban: - Mondd, mióta nem volt dolgod nővel? - Hát, mióta nyugdíjba mentem! - Nekem se volt pont azóta dolgom! Ezek valamit raktak a nyugdíjunkba! Katonás változat: Két nyugdíjas beszélget: - Emlékszel, mikor sorkatonák voltunk, brómot raktak a teánkba, hogy ne legyünk kanosak. - Igen - de semmi hatása nem volt ! - Akkor még nem. Most kezd el hatni. Ünnepi változat: Két nyugdíjas beszélget: - Te mit választanál: a szexet vagy a karácsonyt..? - A karácsonyt. - És miért? A szex már nem tetszik? - Tetszeni tetszik. De karácsony sűrűbben van.
Két barátnő beszélget: - Imádom a természetet! A másik végigméri, majd megszólal: - Azok után, amit veled művelt? Két barátnő találkozik: - Hallom, hogy modellt álltál egy híres festőnek! - Igen, méghozzá meztelenül! A kép címe: Éva és a kígyó. - És kiről mintázta Évát? Két asszony beszélget: - Az én férjem író. Minden évben közöl egy szerelmes regényt. - Az enyém meg minden hónapban elhallgat egyet. Két nő üldögél a presszó teraszán. Elsétál előttük egy jól öltözött, aranycsíptetős, szivarozó öregúr. Az egyik nő megjegyzi: - Látod, egy ilyentől szívesen elválnék! Panaszkodik a barátnő: - Borzalmas a férjem! Szenvedélyes dohányos, naponta elszív ötven cigit, telefüstöli a szobát, szétdobálja a csikkeket... - Miért nem csináltál úgy, mint én? én már az első napon megmondtam a férjemnek: - Válassz Lajos, vagy én, vagy a cigaretta! - S azóta? - Azóta nem láttam Lajost.
Apa fiával sétál a boltban, épp az óvszereknél tartanak. A gyerekkézbe vesz egy 3 db-os csomagot és megkérdezi: -- Apa, ez kiknek van? -- Középiskolásoknak. Egy péntekre, egy szombatra, egy vasárnapra. A srác kivesz egy 6 db-ost: -- És ez kinek van? -- Ez fiam, egyetemistáknak. Kettő péntekre, kettő szombatra, kettő vasárnapra. A srác talál egy 12 db-ost, kérdés ugyanaz: -- Ez kinek van?: -- Ez fiam, házasembereknek. Egy januárra, egy februárra stb...
– Doktor úr! – mondja az özvegyasszony a pszichológusának. – Tegnap meghalt a férjem! Tiszta ideg vagyok! – Ó, részvétem hölgyem! És mondja csak, volt a férjének utolsó kívánsága? – Igen. – Na és mit mondott? – Azt mondta: Mari, basszus, tedd le azt a puskát! – Doktor úr, halálosan el vagyok keseredve! A férjem részegen ordítozott velem, és a legsúlyosabb sértéseket vágta a fejemhez. – És ezért tetszik telefonálni hajnali háromkor? – Igen, mert nagyon nehezen nyugodott meg. Ahogy látom, szüksége van egy-két öltésre is… A kisfiú megkapja élete első számítógépét, és mivel azt hallotta, hogy a számítógép mindent tud, gyorsan be is írja: – Hol van most az apám? A számítógép természetesen válaszol: – A tavon pecázik. De a srác csak nem nyugszik: – Téves! Apám 3 éve meghalt. Mire a válasz: – Téves! Anyád férje halt meg 3 éve!
Egy baromfitenyésztő beül a helyi bisztróba és rendel egy üveg pezsgőt. A szomszéd asztalnál ülő hölgy megszólítja: – Képzelje, én is épp pezsgőt rendeltem! – Micsoda egybeesés! – mondta a férfi. – Ez egy különleges nap számomra, így ünnepelek. – Ez számomra is különleges nap, én is ünnepelek! – mondta a hölgy. – Micsoda egybeesés! Megkérdezhetem mit ünnepel? – A férjemmel régóta szerettünk volna gyermeket és ma a nőgyógyászom megállapította, hogy terhes vagyok! – Micsoda egybeesés! Én csirkéket nevelek és a tyúkjaim évek óta sterilek, de ma végre elkezdtek tojni. – Ez nagyszerű! – mondta a nő. – Hogy sikerült termékennyé tennie a tyúkokat? – Egy másik kakassal – válaszolta a férfi. A nő elmosolyodott. – Micsoda egybeesés!
Két pasi beszélget. Azt mondja az egyik: - Borzasztó a feleségem. Ha elmegyek a barátaimmal egy kicsit inni, kocsmázni, mindig hatalmas balhét csap. Pedig amikor hazaérek, már egy sarokkal előbb leállítom az autót, a kertkapuban lehúzom a cipőmet, lábujjhegyen osonok a lakásban, az előszobában levetkőzőm, s a sötétben settenkedem az ágyhoz. De semmit sem számít: mindig felébred, s hajnalig szid. - Mert nem jól csinálod, barátom! - feleli a másik. - Amikor én buli után hazaérek, behajtok a garázsba, felpörgetem a motort, becsapom a garázsajtót, a bejárati ajtót, felkapcsolok minden villanyt, bekapcsolom a tévét, fütyörészek, dúdolok. Majd azt rikkantom: ha már úgyis ébren vagy, kedvesem, mit szólnál egy kis szexhez? Mindig úgy tesz, mintha mélyen aludna. Kemény könyök: Ketten állnak egy szálloda recepciójánál, egy férfi és egy nő. A hogy a férfi megfordul, véletlenül a könyöke ütközik a nő mellével. Gavallérosan megjegyzi: - Hölgyem, ha az ön szíve is olyan lágy, mint a keble, akkor biztos meg fog nekem bocsátani... Mire a hölgy: - Uram, ha a férfiassága is olyan kemény, mint a könyöke, akkor a szobaszámom a 264-es! Pályaudvari beszélgetés: - A feleségedet várod? - Nem várom... jön.
Gerinc kapható! Többféle színben és méretben... Mert nem rossz ha van! Azt mondják, a nevetés a legjobb orvosság. Sajnos a hasmenésre nem volt túl pozitív hatással. Valahányszor megtalálom a siker kulcsát, valamelyik idióta kicseréli a zárat! Vegyél egy macskát nevezd el boldogságnak. Engedd ki az utcára, majd kiabáld utána: Boldogság gyere haza... ![]() ![]() ![]()
|
![]() |