Tetszésindex:
Összesen 3927 hozzászólás 393 lapon.![]() Utolsó: Admin - 2019. április 21, vasárnap 08:45
.:: Témanyitó:
Évődés Az ifjú feleség kérdéseivel nyaggatja férjét: - Mondd meg kérlek, de őszintén! Milyen nőket szeretsz te? Az okosakat vagy a szépeket? - Se ezt, se azt szívem, én téged szeretlek... Meglepetés A feleség hazaér, és látja, hogy a férje a konyhában sürgölődik, az étkezőasztal pedig szépen megterítve, két személyre. A lakásban félhomály, és romantikus gyertyafény. - Ó, ez aztán a meglepetés! - mondja elérzékenyülve. - Tényleg az - mondja a férj. - Azt hittem, csak holnap érkezel... Nősülnél? - Gondold át . . . Amikor egy intelligens férfi komoly döntést hoz, először becsukja a szemét, átgondolja a dolgot, használja a józan eszét, de a szívére is hallgat, és végül azt teszi, amit a felesége mond neki. Csalódás A feleségem tegnap rendőrnőnek öltözött és kacéran így szólt: - Uram maga le van tartóztatva ! - De miért? - kérdeztem. - Azt hallottam,hogy túl jó az ágyban - kuncogott. Aztán 15 perc múlva, bizonyíték hiányában ejtette a vádat... Adott neki egy esélyt A férj egyik éjszaka későn, kapatosan megy haza. - Tudod hol voltam eddig, szívem? - kérdi a villámló szemű feleségét. - Hát persze! - feleli az asszony. - De halljuk a te verziódat. Érdekes indok Egy feleség mondja a barátnőjének: - A férjem egy komplett idióta. Lassan már ránézni sem tudok! - Akkor miért nem válsz el tőle? - 25 évig elviseltem, most meg már nem akarom, hogy boldog legyen
Munkahelyén levelet kap egy férfi, elolvassa, majd elsápad. Kollégája együtt érzőn megkérdezi tőle: - Rossz hír? - Igen. Valaki azt írja, hogy ha még egyszer randevúzom a feleségével, megöl. - Barátom, én a helyedben békén hagynám a nőt! - Igen én is úgy gondolom, hogy nem éri meg. Csak az a gond, hogy a levél névtelenül jött!
A bátor.. Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. Felesége az ajtóban áll seprűvel a kezében, mire a pasi rákérdez: - Takarítasz wazze, vagy mész valahova? A rámenős... Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. Bűzlik a sok női parfümtől, az ingén rúzsfoltok láthatók. Megtapogatja a felesége fenekét és így szól: - Te vagy a következő... A naiv... Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. Belép az ajtón, a felesége sodrófával várja. Mire a férj: - Drágám, te már hajnalban sütsz? A pofátlan... Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. A felesége fekszik az ágyban, nem alszik.... A pali fog egy széket, s az ágya mellé ül. Az asszony kérdésére: - Mit jelentsen ez? - a válasz ... - Az első sorban akarok ülni, amikor a cirkusz elkezdődik... A pofátlan...még egyszer... Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. A felesége fekszik az ágyban ...nem alszik... Mielőtt a nő megszólalna, a pasi rámordul... - Csönd legyen vazze, elég büntetés az, hogy duplán látlak.
- Látják azt a csoportot a korlát mellett? Azok nem lovagolni jöttek, hanem magukon röhögni. Úgyhogy szedjék össze magukat! - Lovat láttak már? És miről ismerték föl? Hogy röfögött? Hát elárulom, az nem az volt. Vagy amikor meglátta magukat, attól félrebeszélt. - Maguk egy óráért befizettek ötezer forintot. A ló ingyen csinálja. És ahogy magukat elnézem, ő jár rosszabbul. - A szeme a feje elülső részén található, ezért előrefelé jobban lát. Amelyik minden oldalra egyformán lát, az a vak ló. - Hátul két lába van, ezekkel fut, elöl kettő, ezekkel fékez, és mind a négy patában végződik. Így lehet megkülönböztetni az asztaltól. - Mint látják, mindegyik patájára patkót szögeltünk. Ez nagyon praktikus, mert ha valakit megrúg, az nem tud utána reklamálni. - Látják a ló hátán a nyerget? Őseink alatta puhították a húst. Maguk felette fogják. - A ló elöl harap, hátul rúg, ezért a közepén szállunk föl rá. - Segítsen neki, emelje a lábát! Úgy, most lendítse föl! Most egy kicsit pihenjenek, míg én kiröhögöm magam. - Egyikük szálljon le, vagy maga, vagy a majré! - Üljön már lazábban! Ahogy így elnézem, a merevgörcs magánál volt ipari tanuló. - Magának hogy áll a lába? Hogy a kedves nagymamától örökölte? Nem létezik, már régen kihalt volna a családjuk. - Látja ezt a szíjat? Kapaszkodjon bele! Az a fék, de itt mi kantárnak hívjuk. Ha meghúzza, a ló lassít. Ha erősen húzza, a ló megáll. Ha nagyon erősen megrántja, akkor a ló hanyatt esik, és maga lesz alatta. - Ne remegjen már annyira, eltöri a ló gerincét. - Ezt hívják kényszerleszállásnak. Elég alapos talajlazítást végzett! - Igaza van, a csúcson kell abbahagyni! Tisztelem a tudományos érdeklődését, de abban a susnyásban nem fog találni ritka növényfajt. Majd ha a ló visszafelé jön, megint felszállhat. - Ahogy látom, maga legalább egy hétig nem fog ülősztrájkot kezdeni.
Egy ember meghal, felkerül a Mennyország kapujába. Ketten már álldogálnak előtte, beáll ő is a sorba. Kijön egy angyal és megszólal: - Tudják, nagyon sokan vagyunk idefenn, ezért Szent Péter kitalálta, hogy csak a gazdag halottakat engedi be. Előlép az első várakozó: - Én vállalkozó vagyok, és az elmúlt egy évben 100 millió forintot kerestem! - Jó, akkor gyere be - mondja az angyal. Előlép a második: - Én ügyvéd vagyok, tavaly 10 millió forintot kerestem! - Kerülj beljebb - mondja az angyal. - Én tavaly mindössze 80.000 forintot kerestem - mondja szomorúan a harmadik. - Ó te szegény - mondja az angyal - és mit tanítottál? A gazdag, fösvény öregember a halálos ágyán fekszik, és odahívja magához régóta szenvedő feleségét. – Az összes pénzemet magammal akarom vinni – mondja az öreg. – Ígérd meg, hogy beleteszed a koporsómba. A férj meghal, az özvegy pedig a legjobb barátnőjével megy el a temetésre. Mielőtt lezárják a koporsót, az özvegy beletesz egy kis fémdobozt. A barátnője döbbenten kérdezi: – Remélem, nem tetted bele a pénzt?– Megígértem neki – feleli az özvegy. – Ezért az utolsó fillérig mindent összeszedtem, betettem a számlámra, és kiállítottam egy csekket a nevére. Ha be tudja váltani, el is költheti. Gazdag pasi új szuper órájával megy a partira. Megkérdezi tőle egy szőke bombázó: -Hú, de szép óra, miket tud? -Mindent megmond, amit csak akarok. Például most azt mondja nekem, hogy rajtad nincs bugyi. Mire a szőke: -De rajtam van bugyi. -Affene, már megint siet egy órát.
A temetési szertartás után megindulnak a koporsóvivők, ám véletlenül nekimennek az ajtófélfának. A koporsó kinyílik, és a halottnak hitt hölgy magához tér. Ezután még 10 évet él jó egészségben, ám egyszer utoléri a végzet. A szertartás ugyanabban a ravatalozóban van, mint először. Amikor a koporsóvivők megindulnak, odaszól nekik a férj: - Aztán vigyázzanak majd az ajtónál... Két részeg ember jön ki a kocsmából: - Hé, komám, itt van egy folyó, te tudsz úszni? - Naná, hogy tudok - válaszol a koma, majd ugrik egy hasast az úttestre. Nagyot nyekken és hátraszól a komájának: - Gyere nyugodtan, be van fagyva! - Képzeld, akkora mákom van! - Miért? - Tegnap amikor a szeretőmmel sétáltunk, összefutottam a feleségemmel. - És? - Ő sem volt egyedül.
-Amióta elveszítettem a borospince kulcsát,nyugtom van otthon. -És a férjed nem haragszik rád,amiért elveszítetted a kulcsot? -Azt nem tudom,ő ugyanis a pincében maradt...... Az ezüst lakodalmon az egyik vendég megkérdezi a férjtől: -No és mi a különbség a mai este és a huszonöt évvel ezelőtti között? -Nagyon sok!Akkor a feleségem szégyellte magát,most meg én. Egy csúnya nőnek lehet három kívánsága. Első kívánsága: legyen 100 millió a számláján.Így is lett. A második kívánsága: legyen egy szép kocsija. A harmadik kívánsága: egyetlen pasi sem tudjon neki ellenállni. így is lett.Így lett a csúnya nőből csapolt sör.
|
![]() |