Tetszésindex:
Összesen 3927 hozzászólás 393 lapon.![]() Utolsó: Admin - 2019. április 21, vasárnap 08:45
.:: Témanyitó:
3 nyugdíjas beszélget az öregkorról: Az első: - Kimentem a kertbe kapálni, de csak lihegtem, nem bírtam semmit csinálni. A szívem nem bírja, tudjátok, a szív, a szív már nem a régi. A második: - Kimentem én is a kertbe kapálni, de amikor lehajoltam, alig bírtam felegyenesedni. Tudjátok, az ízületek, az ízületek már nem a régiek. A harmadik: - Rápillantottam a hitvesemre és olyan erős férfiúi késztetést éreztem, hogy muszáj volt házastársi együttlétet kezdeményeznem. Intim közeledésemre azonban úgy válaszolt: - Hülye vagy papa? Most fejeztük be 5 perce! - Tudjátok, a memória, a memória már nem a régi!
Okosságok némi igazsággal. A távkapcsoló a világtörténelem leghatékonyabb születésszabályozó eszköze. A feleség olyan nő, aki már maga mögött hagyta a szép és boldog holnapot. - A férj a leghasználhatóbb, legcsendesebb és emellett áramfogyasztásban is kifizetődő háztartási gép. - Felebarát a család egyik felének barátja. - A szerelem váratlan lelemény, amelyet ketten egy időben fedeznek fel. - A hallgatás olyan érv, amit nagyon nehéz megcáfolni. A szemüveg nem más, mint tisztítható éleslátás.
a napokban történt, akkor skypén bemásoltam valakinek, most ide teszem változtatás nélkül: [2016.02.19. 13:26:50] Katona Tibor: hehe.. közben, ha érdekel, aranyos társalgás telefonon. egy perce éppen: előzmény: meghirdettem az óbudai lakást az ingatlan.com-on. odaírtam, hogy ingatlanosok nem keressenek. hívó: Jónapot, az ingatlan ügyében keresem. Aktuális még? én: Jónapot, megkérdezhetem, hogy ön magánszemély vagy ingatlanos? ő: Persze, ingatlanos vagyok az X irodától. én: Hát ez nagyszerű! Mondja meg kérem, hol olvasta a hirdetést? ő: Az ingatlan.com-on. én: És mondja kérem, azt is látta, hogy oda van írva, ingatlanosok ne keressenek? ő: Persze, láttam. én: Akkor legyenszíves, árulja el, miért hív mégis? ő: Hát ööö, nagyon kevés ilyen ingatlan van a piacon. én: Drága uram, én pedig azért írtam oda, hogy ingatlanosok ne keressenek, mert azt akarom, hogy ingatlanosok ne keressenek. Érti? én: Ehhez képest ezen a héten ön a 682. ingatlanos aki felhív. Már tényleg azt kell gondoljam, amit az előző ingatlanos hívónak meg is mondtam - két lehetőséget látok: önök ingatlanosok vagy határtalanul pofátlanok, vagypedig nehéz felfogásúak, esetleg diszlexiás zavarokkal küzdenek. De önnek ezt már nem is merem mondani, mert az előző hívó is megsértődött és levágta a telefont. ő: Óó, én nem sértődöm meg (enyhe mosoly a hangjában). Tudnánk akkor a tárgyra térni? Mármint az ingatlanra? én: Nem. Viszonthallás és kellemes hétvégét kívánok. ![]() ![]() ![]() PS: megjegyzem, az előző hívó is a diszlexiáson sértődött be, a "határtalanul pofátlan" kitételen nem akadt fenn. ![]()
Az iskolában orosz órára beül az utolsó padba a tanfelügyelő és az igazgató, éppen a Pistike mögé. A bomba csinos fiatal tanárnő felír egy orosz mondatot a táblára és megkérdezi az diákokat, hogy ki tudja lefordítani. Hosszú hallgatás után végül a Pistike jelentkezik. - Na mondjad Pistike! - Bitang jó segge van a tanárnőnek. - Haszontalan szemtelen kölyök, hozd ki az ellenőrző füzetedet! Pistike kotorászik a táskájában, közben hátraszól a két óralátogatónak: - Ha nem tudnak oroszul, akkor miért súgnak?!
A tanárnő megkérdezi az osztályt : - Ha öt madár ül egy kerítésen és az egyiket lelövöd, hány madár marad a kerítésen? Pistike jelentkezik. - Egy sem, az összes elrepül a lövés dörrenésekor. A tanárnő bólint: - A helyes válasz 4, de tetszik a gondolkodásod. Erre Pistike: - Tanárnő, én is szeretnék valamit kérdezni. Három nő ül egy padon, egy-egy fagyit esznek. Az egyik finoman oldalról nyalogatja a háromgombócos fagyit. A második fentről az egészet bekapva a tölcsér peremét szopogatja. A harmadik a fagyi legtetejét harapdálja le. Melyik nő van férjnél? A tanárnő tetőtől talpig erősen elpirul, de válaszol: - Nos, hát gondolom a második, aki föntről az egészet bekapva a tölcsért szopogatja. Pistike: - A helyes válasz : amelyiknek karikagyűrű van az ujján, de tetszik a Tanárnő gondolkodása.
Szokás szerint civil látogatót fogadtak a pilótafülkében, egy nyolc év körüli kissrácot. Nézte tágra nyílt szemekkel a sok műszert, kart, fogantyút, majd megszólalt: - Én azt hittem, robotpilóta vezeti a gépet. Mire a kapitány szögletes mozdulattal megfordult, ránézett, és így szólt: - Mi is ro-bo-tok va-gyunk! Azzal visszafordult, és mint egy robot, nyúlt a kapcsolókhoz, és hasonló hangon szólt a másodpilótához. Az is vette a lapot. - Ma-gas-ság hu-szon-öt-e-zer. - E-resz-kedj. - Húsz-e-zer. A kissrác nézte őket egy darabig, majd visszaszaladt a szüleihez, és elújságolta, mit látott: - És képzeljétek el, egészen úgy néznek ki, mint az igazi emberek!
A helyszín ezúttal is egy Tu-154-es pilótafülkéje, a szereplők pedig Sanyi bácsi kollégái és egy hülye utas, aki előrejött műszernézőbe. - Egyet áruljon el nekem, pilóta úr. Azt még értem, hogy nappal hogyan repülnek, mert ugye látják a földet, hogy merre járnak. De ilyenkor, éjszaka hogyan? Hiszen nem látni semmit! A kapitány kimutatott az ablakon. - Éjszaka még egyszerűbb. Látja, ott van két villogó fény a szárnyvégeken, egyszerűen azok között kell tartani a gépet. Az utas leesett állal nézett. - Aha, hát ez tényleg egyszerű.
|
![]() |