Régi NDK-sok új találkozóhelye
  Belépés:
2021 október 20, szerda | 42. hét | Vendel, Irén, Kleopátra
Legyen ez a kezdőlapom ezen a portálon Személyes üzenetek Keresés home » INFO, SEGÍTSÉG » F.A.Q. - Gyakran Ismételt Kérdések

F.A.Q. - Gyakran Ismételt Kérdések

vissza a többi kérdéshez...

Regisztráció

Miért van szükség regisztrációra, anélkül nem látogathatom az oldalakat?
Az oldalak regisztráció és bejelentkezés nélkül - anonim felhasználóként - is látogathatók. Egyes szolgáltatásokhoz azonban a rendszernek tudnia kell azonosítania a látogatót. A regisztrált látogatók bejelentkezve létrehozhatnak saját képalbumokat, ahol megoszthatják saját képeiket, saját nevükben írhatnak hozzászólásokat és küdhetnek be új tartalmakat, megadhatják személyes és kapcsolati adataikat, így az ismerőseik könnyebben megtalálhatják és felvehetik a kontaktust velük.
Bejelentkezés nélkül egyes szolgáltatások és működések nem lesznek elérhetők.
^fel^
 
Hol és hogyan lehet regisztrálni?
A bal oldali főmenü-ben a regisztráció -> feliratkozás menüpontokra klikkelve a regisztrációs űrlapra érkezel. A regisztráció két lépésből áll, szükséges lesz hozzá egy olyan email cím, ahol le tudod kérdezni a beérkező leveleidet. Értelemszerűen ki kell tölteni az űrlapokat, utána a mehet gombbal el kell őket küldeni. A regisztráció végén egy levelet fogsz kapni az itt megadott címedre (ezért fontos, hogy valódi email címet adj meg. A levélben lévő linkre kattintva érvényesítheted a regisztrációdat.
^fel^
 
Milyen adatokat kell megadni a regisztrációnál?
Azonosító (nicknév): (kötelező megadni)
Erre az adatra később a belépéshez lesz szükséged. Az oldalon mindenhol, ahol téged jelzünk, nem a valódi nevedet, hanem a nicknevedet írjok ki. Az azonosító szabadon választható, csak kis/nagybetűket és számokat tartalmazhat (szóközt, írásjelet nem). Mivel egy csak egy személyt jelölhet, a rendszer figyelmeztet, ha már foglalt azonosítót választanál. Az azonosító minimum 3, maximum 20 karakter (betűhely) hosszú legyen.
Jelszó: (kötelező megadni)
Erre az adatra később a belépéshez lesz szükséged. Míg az azonosító nyilvános, a jelszavadat tartsd titokban, ez biztosítja, hogy csak te fogsz tudni belépni a saját nevedben. A jelszavakat biztonsági okból nem is tároljuk eredeti formájában, csak titkosítva, így az később nem kereshető vissza (ha mégis elfelejtenéd, új jelszót fogsz kapni helyette).
Az azonosító és jelszó nem lehet azonos betűsor.
Jelszónak olyat válassz, ami vegyesen tartalmaz kis és nagybetűket, számokat, esetleg írásjeleket is. Kiválasztásánál segítségedre van a jelszó-erősség mérő eszkozünk.
A jelszót a két űrlapmezőbe egyezően kell beírni.
Ha akarod, a rendszer által generált jelszót is használhatod.
Email: (kötelező megadni)
Fontos, hogy olyan létező email címet adj meg, amit most is le tudsz kérdezni, mert erre fogod a regisztrációdat aktiváló levelet kapni.
Csoport: (nem kötelező megadni)
Kiválaszthatsz egy felhasználói csoportot, így bekerülhetsz egy szűkebb közösségbe. A csoportokat az egykori foglalkoztató városok szerint szerveztük. Ha többen akarnátok olyan csoportba tartozni, ami nincs a listán, kérésre továbi új csoportokat hozunk létre.
A kiválasztott csoport később bármikor módosítható.
Születési idő: (kötelező megadni)
Ez az adat később elfelejtett jelszó kérésekor ellenőrző kérdésként az azonosításhoz szükséges.
Használt nyelv:
Az általad használt nyelvet ajánlott megadni. Ezt az adatot a személyes profilodnál fogjuk megmutatni, infóként másoknak, hogy milyen nyelven tudnak megszólítani.
A regisztráció végén egy levelet fogsz kapni az itt megadott címedre (ezért fontos, hogy valódi email címet adj meg. A levélben lévő linkre kattintva érvényesítheted a regisztrációdat.
Adataidat az azonosító kivéletével később bármikor módosíthatod, további kapcsolati adatokkal kiegészítheted a személyes profil módosítása oldalon.
^fel^
 
Meg lehet-e adni ugyanazt az email címet több regisztrációnál?
Igen. Így azonban ugyanarra a levélcímre fognak menni az értesítések mindkét felhasználó számára, nektek kell kiválogatni, melyik kinek szól.
^fel^
 
Regisztráltam, de nem jött aktiváló levél. Mit csináljak?
Ha a regisztrációkor jól adtad meg az email címedet, akkor a következőket teheted:
  • Győzödj meg, hogy nem került-e a leveleződben esetleg a spamek közé.
  • Nem árt ellenőrízni, más levelek megérkeznek-e ebből a postfiókból a gépedre, előfordulhat, hogy a levélkiszolgáló szolgáltatód akadozik.
  • Ha így sem találod és a regisztráció után 1 órával sem érkezik meg, akkor használd az aktiváló kód újraküldése űrlapot a regisztráció > belépés oldal alsó részében. Itt add meg a regisztrációkor használt email címedet. Ha van az adatbázisban még nem aktivált regisztrációs kérés ezzel az email címmel, akkor újra el fogja küldeni neked az aktiváló levelet.
  • Ha a második levelet sem kapod meg, vedd fel a kapcsolatot az oldal üzemeltetőjével.
^fel^
 
Hogyan tudom törölni a regisztrációmat?
A regisztráció törlése oldalon megteheted. A törléshez előtte a törölni kívánt hozzáféréssel be kell jelentkezni.
A regisztrációd törlésével végleg elveszted a jogosultságodat a korábban feltöltött tartalmaid (pl. képalbumok) utólagos kezelésére - akkor is, ha kásőbb új regisztrációt csinálsz.
^fel^

vissza a többi kérdéshez...This webpage powered by TP98s CMS system # http://thomas98.hu/cms/