Régi NDK-sok új találkozóhelye
  Belépés:
2021 április 11, vasárnap | 14. hét | Leó, Szaniszló, Glória
Legyen ez a kezdőlapom ezen a portálon Személyes üzenetek Keresés home » KEZDŐOLDAL » Adatkezelési elveink

Adatkezelési elveink

Honlapunk látogatható előzetes regisztráció nélkül is, de a honlap egy részének elérése regisztrációhoz van kötve. A honlapon történő regisztráció önkéntes, ezzel látogatóink saját felhasználói fiókot hoznak létre.

Személyazonosításra alkalmas adatok kezelése:

 1. Személyes adatoknak tekintünk minden olyan adatot, ami annak természetes személy tulajdonosával közvetlen kapcsolatba hozható (valódi név, cím, telefonszám, email cím stb.). Nem személyes adat az olyan összesítve gyűjtött adat (statisztikai adat), aminek a kapcsolódása az adat forrásával nem állítható vissza. Nem személyes adatok az itt közzétett tartalmak (írások, hozzászólások).
 2. A személyes adatok kezelésének célja:
  Honlapunk célja lehetőséget biztosítani a régi ismerősöknek egymás újra megtalálására, kapcsolattartásra, közösségek önszerveződésére. Ebből a célból látogatóinknak lehetőségük van egyes olyan személyes adataikat önként megosztani, amik az ismerősök egymásra találását, vagy a kapcsolattartást elősegíthetik. A megosztott adatok a honlapon teljesen, vagy korlátozottan nyilvánosságra kerülnek.
  Egyes személyes adatokat használunk még arra a célra, hogy látogatóinkat a honlap személyre szabott szolgáltatásainak igénybe vételekor azonosítani lehessen.
 3. Személyes adatokat csak a fenti célnak megfelelően szükséges mértékig gyűjtünk. Az adatkezelés céljának esetleges jövőbeni megszűnése esetén a személyes adatok törölve lesznek.
 4. Honlapunk különleges, így fokozottan védett személyes adatokat nem kezel.
 5. Honlapunk céljaival összhangban egyes személyes adatok megadása a regisztráció és a felhasználói fiók létrehozásának előfeltétele.
 6. Látogatóink a honlapon történő regisztrációval a honlap által biztosított szolgáltatásra regisztrálnak függetlenül attól, hogy ez a szolgáltatás egészében milyen webes megjelenéssel (honlap kinézete, felépítése), avagy internet címen (webcímen) érhető el. Amennyiben a későbbiekben a szolgáltatás webes megjelenése, vagy internet címe technikai, vagy szervezeti okból megváltozna, az nem érinti okszerűen az elért szolgáltatásokat.
 7. A személyes adatokat azok tulajdonosai bármikor módosíthatják, törölhetik, vagy a mások általi hozzáférhetőségét szabályozhatják. Ehhez látogatóinknak külön kezelőfelület áll rendelkezésre.
 8. Az adatkezelő a tárolt személyes adatok biztonságos tárolására minden ésszerűen szükséges technikai és szervezeti intézkedést megtesz, azokat egyedileg fejlesztett, többszintű biztonsági megoldások védik. Személyes adatokat az adatkezelő a törvényi kivételektől eltekintve semmilyen esetben nem ad ki harmadik félnek (amennyiben egyik fél az adat tulajdonosa, másik fél az adatkezelő, harmadik fél pedig bárki más) - ez a kitétel azonban nem vonatkozik azokra az esetekre, ha az adat tulajdonosa az adatait önmaga osztja meg, vagy hozza nyilvánosságra.
 9. A személyes adatok kezelője a honlap üzemeltetője: Katona Tibor. (üzenet küldése. Az adatok tárolási helye Magyarországon van.
 10. A látogatók honlapon történő bejelentkezéséhez egyedi azonosítót és jelszót használnak. Belépési jelszavakat a honlap üzemeltető soha kér, azt a látogatónak ajánlott mindenkor titokban tartania, mert ez biztosítja, hogy az ő nevében a honlapot más ne használhassa. A jelszavakat biztonsági okból csak titkosított formában tároljuk, így azokat a honlap üzemeltető sem ismeri eredeti formájukban.
 11. Regisztrált látogatóinknak az itt megadott email címük felhasználásával szükség esetén technikai, vagy információs jellegű üzeneteket - mint rendszerüzeneteket - továbbíthatunk.
 12. A honlapon elérhető felhasználói fiók törlésével a felhasználó adatai a honlapon elérhetetlenné válnak. Az adatkezelő az adatokat a felhasználó külön kérésére tudja fizikailag is törölni a háttértárolókról és a biztonsági mentésekből, mivel ezek nincsenek működési kapcsolatban a honlapot működtető aktív adatbázissal.

Személyazonosításra nem alkalmas adatok kezelése:

 1. Személyazonosításra nem alkalmas adatnak tekintünk minden olyan adatot, ami nem hozható közvetlen összefüggésbe a látogató személyével. Ilyenek például a látogató webböngészője által automatikusan elküldött adatok (pl. böngésző típusa, verziója, képernyőfelbontás), az internetkapcsolattal összefüggő adatok (ip).
 2. A személyazonosításra nem alkalmas adatokat feldolgozáskor elválasztjuk a látogató azonosítására alkalmas adatoktól és a továbbiakban elkülönítve kezeljük. Az adatkezelés célja statisztikai elemzések készítése a szolgáltatás kellő szinten tartása, vagy minőségi javítása érdekében, illetve a honlap biztonságos működtetése, például a honlapot ért esetleges támadások lokalizálása.
 3. Sok más weboldalhoz hasonlóan használunk külső hirdető cégeket (például Google Adsense) is hirdetések megjelenítésére. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat ezen vagy más webhelyen végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak. Ha további tájékoztatást szeretne kapni erről, kérjük, kattintson ide.
 4. Az adatok kezelését a vonatkozó magyar törvények betartásával végezzük.

Ebben a dokumentumban a honlap jelenleg érvényes adatkezelés elvei olvashatók. A 2010.10.23. előtt érvényben volt előző változat itt érhető el.This webpage powered by TP98s CMS system # http://thomas98.hu/cms/