Régi NDK-sok új találkozóhelye
  Belépés:
2022 április 17, vasárnap | 15. hét | Rudolf, Izidóra
Legyen ez a kezdőlapom ezen a portálon Személyes üzenetek Keresés home » FÓRUM » Berlin, Rostock » Premnitz

Premnitz

Válassz topicot:
Tetszésindex: nincs szavazat
Összesen 33 hozzászólás 4 lapon.
Utolsó: fjozsi51 - 2014. október 12, vasárnap 22:47
.:: Témanyitó:
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
-törölt tag- (Roy) offline - 2007. november 14. 16:41
Roy
Sziasztok!

Csak azért is írok ide valamit!
Ahogy eddig elnéztem az összes fórumban lásd: itt és az iwiw-en, a mi csapatunk a leg halabb. Alig lehet valakit megtalálni, pedig mi is sokan voltunk kinnt.
Irgum-burgum tessék minden ismerösnek szólni! Ide nem kell meghívóra várni, gépezni meg mindenkinek van valahol lehetösége.

Üdv: Roy (Berei Sándor)

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] következő utolsó
.:: megemlékezés
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
fjozsi51 offline - 2014. október 12. 22:47
fjozsi51
SZIASZTOK!
Boldogan fedeztem föl az NDK-s magyarok oldalt.Csupán v. nem véletlen kutakodtam Rathenow és Premnitz környékén. A tesóm dolgozott Premnitzben. Sajnos 2éve nincs már közöttünk.Fülöp Sándor,a bátyám volt.Aki ismerte és dolgozott vele,szivesen beszélgetnék,váltanék vele néhány sort! Várom türelmesen,talán valaki bejelentkezik. Addig is szép és minden jót kivánok az összes NDK-s magyarnak !
Józsi Sárvárról

.:: re:212099 Szia Éva!
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak ágnes offline - 2014. május 17. 14:12
ágnes
Írd ide a lánykori és a volt férjezett nevedet mi vel akkor azon a néven voltál ismert!

Puszi Ági

válasz Szabó Károlyné hozzászólására 2014. április 05. 18:06

.:: Budapest XVII.ker.
Szabó Károlyné (Vendég) - 2014. április 05. 18:06
Szabó Károlyné
Sziasztok! Éva vagyok aki 75-től 77-ig lakott Rathenowba,és Premnitzbe dolgoztam.Látok pár kedves ismerőst.Itt láton Zolit,Zenteg Zsuzsit.Franciskának is a beírását.Én a Zsuzsival és Kirschner Ágival tartom a kapcsolatot.Én anno amikor kint éltem elváltként mentem ki.Mi a földszint 2-be laktunk az Erzsi néni és Pista bácsiékkal szemben.Zoli és Ica az I emeleten lakott.Én a mostani férjem kint ismertem meg.Azóta együtt vagyunk.van egy fiunk Tamás 35 éves.van 2 szép leányzó uncsink.én Ágival és Zsuzsával szoktam a skypen írni.Amikor anno át mentünk a másik lépcsőházba,akkor mi a Zelei Marival laktunk együtt.Én már nyugdíjas vagyok,és amikor csak tudunk próbálunk a kis család közelébe lenni.Mivel fiamék a kicsi lány miatt Veszprémbe költőztek,így kicsit nehéz mindig velük lenni.Remélem mindenki jól van.Mindenkit puszilok Éva

.:: Karácsony!
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
-törölt tag- (Zsumi) offline - 2013. december 26. 10:44
Zsumi
Ez az ünnepek legszebbike,ne rontsd el,vigyázz!!
Boldog Karácsonyt!

.:: re:54584 RATHENOW-PEMNITZ
rafi52. (Vendég) - 2012. október 15. 14:20
rafi52.
A VÉLETLEN MEGTALÁLT NDK-ÁS BEJEGYZÉSED NOSZTALGIÁT ÉBRESZTETT. HA ESETLEG TÖBBET IS TUDSZ, ERRŐL A 2 VÁROSRÓL, SZÍVESEN OLVASNÉK RÓLA.
ÜDVÖZLETTEL: RAFFAI JÓZSEF SZOLNOKRÓL

válasz gyula-rn hozzászólására 2010. október 05. 23:29

.:: Premnitz (1969-1972)
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
colos offline - 2012. május 27. 08:28
colos
Üdvözlök mindenkit ,kivételesen egy régi barátot kit volt szerencsém felismerni rögtön Pápai Gyulát.Hisz ö a lakotársam volt igaz Erdösi Lacival voltak egy szobában de sokszor ettük a föztjét.én a totekkel voltam egy szobában.Nem tudom mi lehet vele,megnösült a marianna lett a felesége a régi wolprylábol.vajon milehet a BÖjti Balázsal nagykanizsai volt.Kedves Gyula ha tudsz valamit roluk kérlek irjál.emlékszel a Norbert Töbszre ki mindenkép motorversenyzö szeretett volna lenni. az elsö ismerkedésre melyet te folytattál de sajnos a német még nemment ezért oroszul beszéltetek.üdv.csehi janos.

.:: (nincs cím)
Berei Sándor (Vendég) - 2012. február 05. 20:55
Berei Sándor
Sziasztok,
örömmel találtam egy lehetőséget, ahol az NDK-s Magyarok megtalálhatják egymást.
Én 1971-ben kezdtem Görlitz-ben. Becenevem nem volt, de igen csajozós voltam Debrecenből egyedül!! Emlékszem, mintegy 20-an lehettünk. még a neveket is tudom, no meg az emlékek?!!
Ha valaki érdeklődik, szívesen veszem.

.:: ÉRDEKES
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
Tróbert_Ancsa offline - 2011. március 06. 18:47
Tróbert_Ancsa
Én, lévén nyugdíjas,szinte minden nap benézek ide.Szeretnék a mi 1972-es csapatunkból több ismerősre lelni.Látom,hogy a többiek napról-napra többen lesznek,vajon mi az oka,hogy mi nem?


.:: IWIW-es csalás terjed a neten
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak mezga75 offline - 2010. október 29. 07:23
mezga75
A trükkös weboldal azt ígéri, némi ingyenreklám bevállalása ellenében olyan programot tölthetünk le, ami megmutatja, kik nézték meg adatlapunkat. Az ígéret azonban hamis, a letöltőoldal üres, ellenben a leírt metódussal egy piramisjáték önkéntelen reklámhordozóivá válik, aki bedől a csalásnak.

A profilt megtekintő ismerősök és ismeretlenek listázását ígéri a legfrissebb internetes átverés. A kiötlője csupán arra kéri az olvasókat, hogy osszák meg minél több ismerősükkel az oldalt, mert a felhasználók követése csak így működhet. A szöveg szerint az iWiW nem kínál ilyen szolgáltatást, ám egy külön program telepítésével elérhető a funkció.

Forrás: [origo]
Sem az egyszerű pénzkereset, sem az iWiW-es alkalmazás nem igaz

Jelenleg több mint hetvenen engedelmeskedtek a felszólításnak A bejegyzés szerzője egy képernyőképet is mellékel a nagyobb hihetőség kedvéért, ám azon csupán egy Windows Mobile-on futó böngésző látható, amiben az iWiW mobilos változata van megnyitva.

A profilt megtekintő felhasználókat listázó szoftver természetesen nem létezik. A letöltést ígérő link egy a rendszer túlterheltségére hivatkozó oldalra vezet csupán. A lap csupán arra szolgál, hogy a rajta elhelyezett egyszerű pénzkeresetet reklámozó hirdetést minél többen megnézzék. A hirdetés a bloggazda saját kódjával van beillesztve az oldalba, így a regisztrálók után ő valóban kaphat jutalmat.

.:: Múlik az idö, infok a mai Rathenow-ról
Privát üzenet küldése Felhasználó profilja
ellenőrzött tag, adatai biztosan valósak gyula-rn offline - 2010. október 05. 23:29
gyula-rn
A renszerváltáskor kb. 34000 lakosa volt Rathenownak és kb. 10000 Premnitznek.
Rathenow ma (2010 október)
- lakós kb. 24000 , annak ellenére hogy egy pár környezö falvat hozzá csatoltak. àtlag életkor 47 év, 18 éven aluliak száma 3100.
- Rathenow-Ost-on ha jól számoltam 17 blokkot lebontottak, ez több mint 1000 lakás.
- A Wolzensee megint üzemel a nyári hónapokban majd 20 éves szünet után, a Vogelsang eltünt (pedig milyen jó bulik voltak ott)
Premnitz ma (2010 október)
- kb 7000 lakós (régen ennyien dolgoztak a gyárban)
- régi Wollpryla, Grisutén, Dederon lebontva, csak mezö van a helyén,Wollpryla 65-öt (új) épp most bontják. Már csak az új Grisutén ami az új Wollprila mögött lett felépítve müködik. Van egy pár új üzem összesen még 1000 dolgozó sincs.

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] következő utolsó
Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
bejelentkezés regisztráció


This webpage powered by TP98s CMS system # http://thomas98.hu/cms/