Tetszésindex:
Összesen 33 hozzászólás 4 lapon.![]() Utolsó: fjozsi51 - 2014. október 12, vasárnap 22:47
Sziasztok! Csak azért is írok ide valamit! Ahogy eddig elnéztem az összes fórumban lásd: itt és az iwiw-en, a mi csapatunk a leg halabb. Alig lehet valakit megtalálni, pedig mi is sokan voltunk kinnt. Irgum-burgum tessék minden ismerösnek szólni! Ide nem kell meghívóra várni, gépezni meg mindenkinek van valahol lehetösége. Üdv: Roy (Berei Sándor)
Üdvözlök mindenkit ,kivételesen egy régi barátot kit volt szerencsém felismerni rögtön Pápai Gyulát.Hisz ö a lakotársam volt igaz Erdösi Lacival voltak egy szobában de sokszor ettük a föztjét.én a totekkel voltam egy szobában.Nem tudom mi lehet vele,megnösült a marianna lett a felesége a régi wolprylábol.vajon milehet a BÖjti Balázsal nagykanizsai volt.Kedves Gyula ha tudsz valamit roluk kérlek irjál.emlékszel a Norbert Töbszre ki mindenkép motorversenyzö szeretett volna lenni. az elsö ismerkedésre melyet te folytattál de sajnos a német még nemment ezért oroszul beszéltetek.üdv.csehi janos.
Sziasztok, örömmel találtam egy lehetőséget, ahol az NDK-s Magyarok megtalálhatják egymást. Én 1971-ben kezdtem Görlitz-ben. Becenevem nem volt, de igen csajozós voltam Debrecenből egyedül!! Emlékszem, mintegy 20-an lehettünk. még a neveket is tudom, no meg az emlékek?!! Ha valaki érdeklődik, szívesen veszem.
A trükkös weboldal azt ígéri, némi ingyenreklám bevállalása ellenében olyan programot tölthetünk le, ami megmutatja, kik nézték meg adatlapunkat. Az ígéret azonban hamis, a letöltőoldal üres, ellenben a leírt metódussal egy piramisjáték önkéntelen reklámhordozóivá válik, aki bedől a csalásnak. A profilt megtekintő ismerősök és ismeretlenek listázását ígéri a legfrissebb internetes átverés. A kiötlője csupán arra kéri az olvasókat, hogy osszák meg minél több ismerősükkel az oldalt, mert a felhasználók követése csak így működhet. A szöveg szerint az iWiW nem kínál ilyen szolgáltatást, ám egy külön program telepítésével elérhető a funkció. Forrás: [origo] Sem az egyszerű pénzkereset, sem az iWiW-es alkalmazás nem igaz Jelenleg több mint hetvenen engedelmeskedtek a felszólításnak A bejegyzés szerzője egy képernyőképet is mellékel a nagyobb hihetőség kedvéért, ám azon csupán egy Windows Mobile-on futó böngésző látható, amiben az iWiW mobilos változata van megnyitva. A profilt megtekintő felhasználókat listázó szoftver természetesen nem létezik. A letöltést ígérő link egy a rendszer túlterheltségére hivatkozó oldalra vezet csupán. A lap csupán arra szolgál, hogy a rajta elhelyezett egyszerű pénzkeresetet reklámozó hirdetést minél többen megnézzék. A hirdetés a bloggazda saját kódjával van beillesztve az oldalba, így a regisztrálók után ő valóban kaphat jutalmat.
A renszerváltáskor kb. 34000 lakosa volt Rathenownak és kb. 10000 Premnitznek. Rathenow ma (2010 október) - lakós kb. 24000 , annak ellenére hogy egy pár környezö falvat hozzá csatoltak. àtlag életkor 47 év, 18 éven aluliak száma 3100. - Rathenow-Ost-on ha jól számoltam 17 blokkot lebontottak, ez több mint 1000 lakás. - A Wolzensee megint üzemel a nyári hónapokban majd 20 éves szünet után, a Vogelsang eltünt (pedig milyen jó bulik voltak ott) Premnitz ma (2010 október) - kb 7000 lakós (régen ennyien dolgoztak a gyárban) - régi Wollpryla, Grisutén, Dederon lebontva, csak mezö van a helyén,Wollpryla 65-öt (új) épp most bontják. Már csak az új Grisutén ami az új Wollprila mögött lett felépítve müködik. Van egy pár új üzem összesen még 1000 dolgozó sincs.
A 2010-es nosztalgia kirándulás után eldöntötük, hogy 2011-ben ismét összeverbuváljuk az ott dolgozott volt kollegákat. Immár "hagyomágyteremtő" gondolatként, tervezünk faültetést is. Idén márciusban 8-an (+ az oldalbordák) indultunk el, majd a kinn élő 14 magyarral együtt jó kis csapat jött össze. Természetesen a létszám jóval nagyobb volt ennél, mivel sokan hozták a párjukat is. Akiket meg lehetett találni, a volt német kollégák közül, azok is jelen voltak a találkozón. A szervezést még nem kezdtük el, csak azoknak, akiket esetleg érdekelhet a téma, mint előzetes információt írtam le a tervet. Üdvözlettel: kisica
|
![]() |