Régi NDK-sok új találkozóhelye
  Belépés:
2022 április 17, vasárnap | 15. hét | Rudolf, Izidóra
Legyen ez a kezdőlapom ezen a portálon Személyes üzenetek Keresés home » VÁROSOK » Látogatói csoportok

Látogatói csoportok

Itt a látogatói csoportok találhatók. Ilyen csoportot bárki létrehozhat, létező csoportba annak házirendje szerint léphet be. Csoportokat célszerű egy-egy város, vagy kolónia, illetve tevékenység, érdeklődési kör szerint nyitni. A csoportoknak saját tartalmi felületei - saját fórum, képtár, blog szekció és külön chat szobájuk van, a csoport tagok közvetlenül elérhetik egymást belső körüzenetekkel is.

Berlin és északi megyék

Berlin
76 csoport tag, 1140 egyedi tartalom
group description here...
Eberswalde Kranbau
32 csoport tag, 0 egyedi tartalom
1 csoport müködik Eberswaldeban Eberswalde-ban kb.80-100-an ragadtak kinnt. 1968-tól 1977-ig érkeztek magyar fiatalok a városba az eggyezmény alapján.Jelenleg müködik a magyar-német baráti körünk, ahol havonta rendszeresen találkozunk.
Hennigsdorf
29 csoport tag, 20 egyedi tartalom
Várunk mindenkit aki Hennigsdorfban dolgozott, vagy jelenleg is kint él.
Ludwigsfelde
78 csoport tag, 143 egyedi tartalom
group description here...
Premnitz
83 csoport tag, 400 egyedi tartalom
group description here...
Rostock/Warnemünde
56 csoport tag, 34 egyedi tartalom
group description here...
Schwedt/Oder
8 csoport tag, 0 egyedi tartalom
Két repülőt indítottak Berlinbe és ezekben égszőv-es dolgozók reptérről átszállás a jó öreg farosokba célállomás Schwedt/oder -i papírgyár.2 hét volt a bontásra !!"magyarok" voltunk a virtus egy hét múlva megkezdődött az új gépsor beszerelése.Fiúk hol vagytoki ?? Senki nem emlékszik a kulturhausisörözésekre,a Berlini csatangolásokra eltévedésekre-órákig vártuk...
Schwedt/Oder PCK.(EVW.)
1 csoport tag, 0 egyedi tartalom
Szevasztok:Schwedtben az olajfinomitóban dogoztunk, 1969-szeptemberében mentünk ki.A gyár akkor még PCK-volt majd késöbb lett EVW.Mi elöször 100-an voltunk de késöbb lemorzsolodtak.Aránylag jókörülmények között laktunk az Ernst Thölman str.-én.Sok szép emlékkel,lányok,kocsmák stb.Ha mind ez ismerös jelentkezzetek! Üdvözlettel:Főnők51
Teltow-i magyarok Schwedt...
4 csoport tag, 0 egyedi tartalom
Szevasztok ! 1970-1973-ig voltunk az NDK-ban. Egy Teltow-i cégnél dolgoztunk de a Schwedt-i PCK-ban töltöttük az időnk nagy részét. Mi voltunk az un. Liebig str.-i magyarok Kb: 17-en. A körülményeink jobbak voltak az átlagnál, tehát szép idők voltak. Üdv mindenkinek: Bozóki László (Simlis)


This webpage powered by TP98s CMS system # http://thomas98.hu/cms/