Régi NDK-sok új találkozóhelye
  Belépés:
2022 április 17, vasárnap | 15. hét | Rudolf, Izidóra
Legyen ez a kezdőlapom ezen a portálon Személyes üzenetek Keresés home » KEZDŐOLDAL » NDK-s Híradók

NDK-s Híradók

2011-ben új rovatot indítottunk: a fontosabb eseményekről helyszíni élő videó adásokkal fogunk jelentkezni és a történteket rendszeresen frissülő video archívumban foglaljuk össze. Így az idővel bővülő videó gyűjteményben visszanézhetők lesznek a korábbi események is.

[2008] [2009] [2010] [2011] [2012] 2013

Cseh Béla verse Bogácson

Bicó ajánlja az alábbi videót, ami a 2013-as bogácsi találkozón készült.


Joschy Bogácson

Bicó ajánlja az alábbi videót, ami a 2013-as bogácsi találkozón készült.


Vetélkedő 2012

Bicó/Bibolya ajánlja az alábbi videót, a tavalyi találkozó vetélkedőjéről.


Gyümölcssalátából ánizspálinka

Bicó ajánlja az alábbi videót, ami a tavalyi találkozón készült.


Farsang 2013

Több, mint 50 társunk vett részt az idei NDK-s farsangi mulatságunkon február 9-én. Már kora délután gyülekeztünk, termet díszítettünk, behangoltunk az estére és csak jóval éjfél után tartottunk zárórát. A jó hangulatról - amit a résztvevők hoztak magukkal - a fenti videó is tanúskodik.


Bemutatkozó videó - kik vagyunk?

1967-83 között több tízezer egykori fiatal élt és dolgozott az egykori NDK-ban. Ezek az évek meghatározó életélményeket adtak, sok baráti kapcsolat szövődött egymás között. Ezek az akkori fiatalok mára 50-60 évesek lettek, az eltelt évtizedek alatt a baráti szálak megszakadtak, elveszítettük egymást. A barátokat azonban elsodorta az élet, az emlékek megfakultak, csak a fő motívumok maradtak meg – hogy jó volt együtt lennünk anno, jó volt fiatalnak lenni.
2007-ben egy magánkezdeményezésre indult el az NDK-s közösségi honlap projekt azért, hogy megtaláljuk és összegyűjtsük az idők során szétszóródott egykori NDK-s társakat. Közösségi honlapunk célja, hogy lehetőséget biztosítson az egykori NDK-soknak egymást újra megtalálni, a jövőben folyamatosan kapcsolatban maradni, programokat szervezni és tartalmakat, emlékeket, archív fotókat, visszaemlékezéseket megosztani.
This webpage powered by TP98s CMS system # http://thomas98.hu/cms/